Η JLo γίνεται 51 κι εμείς θυμόμαστε τα πιο εντυπωσιακά hairlooks της

Μαρία Ροδίτη
Η JLo γίνεται 51 κι εμείς θυμόμαστε τα πιο εντυπωσιακά hairlooks της

Η Λατίνα star έχει σήμερα γενέθλια και εμείς της ευχόμαστε «χρόνια πολλά» κάνοντας μια αναδρομή στα πιο ωραία χτενίσματα της τελευταίας εικοσαετίας!

Αν δεν ανατρέξεις στο Google για να δεις πόσων χρόνων είναι η Jennifer Lopez και δε σκεφτείς τα χρόνια της πορείας της στο χώρο του θεάματος, δεν πιστεύεις ότι έχει περάσει τα 50. Και ναι, σήμερα η sexy, Λατίνα star έχει γενέθλια, γίνεται 51 ετών και μας αφήνει μικρότερες και μεγαλύτερές της ηλικιακά να αναρωτιόμαστε πώς. Πώς γίνεται να έχει αυτό το κορμί, αυτήν την κίνηση, αυτήν την ομορφιά, βρε παιδί μου!

H JLo είναι beauty φαινόμενο όσο κι αν δε θέλεις να το πιστέψεις. Είναι εκεί για να σου θυμίζει ότι πρέπει να φροντίζεις τον εαυτό σου, να περιποιείσαι εσένα, όχι μόνο για να δείχνεις στους γύρω σου όμορφη, αλλά για να νιώθεις κι εσύ καλά με τον εαυτό σου. Είναι, όμως, και αυτή η star, που τη νιώθεις πολύ κοντά σου και που θα σου δώσει την τέλεια έμπνευση για τα hair looks σου, άλλοτε πιο επίσημα και άλλοτε πιο καθημερινά.

Υπεύθυνος για όλα τα hairstyles στις δημόσιες εμφανίσεις της, αλλά και στη σκηνή, είναι ο Chris Aplleton, ο οποίος επιμελείται επίσης τα χτενίσματα της Kim Kardashian. Είναι ο hairstylist με τη μεγαλύτερη συλλογή από περούκες και extensions. Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι τα πολύ μακριά, πλούσια μαλλιά της JLo είναι πρόσθετα. Η superstar έχει κανονικά ένα bob haircut, το οποίο ταιριάζει φανταστικά με τη δομή του προσώπου της. Όπως και να εμφανιστεί, όμως, είτε με μακριά, είτε με κοντά μαλλιά, πάντα θα υπάρχει ένας λόγος να συζητιέται θετικά.

Δε χρειάζεται, λοιπόν, να πούμε άλλα… Θα της ευχηθούμε «χρόνια πολλά και καλά» και θα θυμηθούμε στην παρακάτω gallery τα 20 πιο ωραία χτενίσματά της στο πέρασμα των ετών. Έτσι, για να πάρουμε έμπνευση και για το υπέροχο Σαββατοκύριακο, που είναι προ των πυλών!

Happy Birthday, Jennifer!

Διάβασε ακόμα: 5+1 δροσερά μακιγιάζ για τις ατέλειωτες βόλτες στο νησί