Τρία βήματα για να νιώθεις φρεσκάδα και αναζωογόνηση καθημερινά

Τρία βήματα για να νιώθεις φρεσκάδα και αναζωογόνηση καθημερινά

Kαι κάπως έτσι η καθημερινότητά σου θα αλλάξει!

Πάντα έψαχνα τον τρόπο να κάνω τη φρεσκάδα και την αναζωογόνηση που αισθάνομαι αμέσως μετά το καθημερινό μου μπάνιο να διαρκεί όλη την ημέρα και να μην… εξαφανίζεται μόλις βγω από το σπίτι. Θέλω αυτή η αίσθηση που με κατακλύζει μόλις βγω από το ντους να μένει μαζί μου, είτε δουλεύω από το σπίτι, είτε έχω εξωτερικές δουλειές, είτε πηγαίνω στο γραφείο. Οι καθημερινές απαιτήσεις που πρέπει να εκπληρώσω είναι τέτοιες που συχνά με φέρνουν στα όριά μου και τα πράγματα δεν γίνονται ποτέ καλύτερα όταν εγώ δεν νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Όταν νιώθω πως πρέπει «επειγόντως» να κάνω ένα ντους και να φρεσκαριστώ, τότε όλα τα υπόλοιπα μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα. Η απόδοσή μου πέφτει κατακόρυφα γιατί η συγκέντρωσή μου έχει χαθεί, η διάθεσή μου εξανεμίζεται, οι φρέσκιες ιδέες που πιθανόν να κατέβαζα στο επόμενο μίτινγκ του γραφείου πάνε κι αυτές περίπατο – πιθανώς χεράκι - χεράκι με τη φρεσκάδα από το ντους μου που χάθηκε…

Σε αυτό το «κυνήγι του θησαυρού» - όπου «θησαυρός» βάζουμε «φρεσκάδα» - αφιέρωνα πολύ από τον χρόνο μου, χωρίς να κατορθώνω σχεδόν ποτέ το πολυπόθητο ζητούμενο, δηλαδή να αισθάνομαι κάθε στιγμή της ημέρας μου φρέσκια, καθαρή και έτοιμη για τα πάντα. Η αλήθεια είναι πως από κάποιο σημείο και μετά, είχε καταντήσει ένα ακόμα καθημερινό «άγχος» για μένα: «Άραγε με το καινούριο αφρόλουτρο θα διαρκέσει η φρεσκάδα μου μέχρι το βράδυ;» σκεφτόμουν μονίμως και κάθε λίγο επισκεπτόμουν έναν καθρέφτη για να διαπιστώσω αν όντως η φρεσκάδα μου ήταν «εκεί». Ένα βήμα πριν… αποκτήσω «πραγματικό πρόβλημα», έμαθα για τη νέα σειρά της Pharmasept, τη σειρά Hygienic, με προϊόντα για κάθε ανάγκη μου.

Αφρόλουτρο για εις βάθος καθαριότητα και 24ωρη φρεσκάδα

Ξεκίνησα με το αφρόλουτρο, το Hygienic Shower. Πρόκειται για ένα προϊόν ιδανικό για το καθημερινό μου ντους, τόσο για το σώμα και το πρόσωπο, όσο και για την ευαίσθητη περιοχή. Μου προσφέρει υγιεινό καθαρισμό με ήπια αντισηπτική δράση, δηλαδή έναν εξαιρετικό συνδυασμό για την εποχή που ζούμε. Αυτό που με κέρδισε πραγματικά για να το δοκιμάσω ήταν τα φυτικά του εκχυλίσματα, που σέβονται τη φυσιολογική ισορροπία της επιδερμίδας μου. Το Hygienic Shower της Pharmasept διαθέτει το πατενταρισμένο σύστημα απόσμησης της εταιρίας και φυσική βιζαβολόλη, pH 5.5 που σέβεται τη φυσιολογική ισορροπία της επιδερμίδας, χωρίς αλκάλια και σαπούνι, ενώ χάρη στις πρωτεΐνες σιταριού και την προβιταμίνη Β5 του, προσφέρει ενυδατική και μαλακτική δράση που διαρκεί.

διαρκειιιι

Την ίδια ώρα, δρα καταπραϋντικά προς το ερεθισμένο και ευαίσθητο δέρμα μου, καθώς περιέχει εκχύλισμα aloe vera, καλέντουλας και αλλαντοΐνη. Το αποτέλεσμα αυτού του μοναδικού συνδυασμού είναι η 24ωρη φρεσκάδα που αναζητούσα και η οποία κατάλαβα τελικά πως δεν είναι παρά αποτέλεσμα των σωστών συνδυασμών, αυτό δηλαδή που κάνουν τα προϊόντα της Pharmasept. Το γεγονός δε ότι το Hygienic Shower βγαίνει και σε πρακτική συσκευασία ενός λίτρου, με δοσομετρική αντλία σε εξαιρετικά συμφέρουσα, οικονομικότατη τιμή, με έκανε αμέσως μετά την πρώτη δοκιμή να του δώσω… εξέχουσα θέση στο μπάνιο μου!

Γαλάκτωμα με φυσικά εκχυλίσματα για καταπραϋντική και ενυδατική δράση

Φυσικά το επόμενο βήμα ήταν να αναζητήσω το κατάλληλο γαλάκτωμα για την ενυδάτωση της επιδερμίδας μου, το οποία βρήκα στο Hygienic Extra Calm Lotion. Ιδανικό για το σώμα και το πρόσωπο, περιέχει φυτικά εκχυλίσματα που συμβάλλουν στην ισορροπία της επιδερμίδας, με ήπια καταπραϋντική δράση. Όπως και το αφρόλουτρο της ίδιας σειράς, το γαλάκτωμα προσφέρει ήπια αντισηπτική δράση με τη φυσική βιζαβολόλη, ενώ περιέχει υαλουρονικό οξύ, βιταμίνη Ε και βιομιμητικά φωσφολιπίδια από καρδαμέλαιο που ενισχύουν την ενυδατική και την απαλυντική του δράση. Είναι εξαιρετικό ως προς την περιποίηση της ξηρής μου επιδερμίδας με αίσθημα κνησμού και επίσης κυκλοφορεί σε συσκευασία με δοσομετρική αντλία – γεγονός που με χαροποίησε ακόμα περισσότερο!

Κρέμα χεριών για βαθιά ενυδάτωση, ήπια απολέπιση και μαλακτική δράση

Αφού εξασφάλισα με τον καλύτερο τρόπο το πολυπόθητο «ζητούμενο» της… ολοήμερης φρεσκάδας, θέλησα να αναζητήσω στην ίδια σειρά μια κρέμα ειδικά για τα εξαιρετικά ταλαιπωρημένα χέρια μου. Ειδικά το τελευταίο διάστημα η έξτρα και ίσως υπερβολική χρήση αντισηπτικών προϊόντων, που προκάλεσε διάφορα προβλήματα που ήθελα να εξαλείψω άμεσα και αποτελεσματικά. Η απάντηση και σε αυτό μου το ερώτημα ήρθε από τη σειρά προϊόντων Pharmasept Hygienic: Η Hygienic Hand Care Intensive Cream με συστατικά επανορθωτικής και ενυδατικής δράσης περιποιήθηκε πλήρως τα σκληρά, σκασμένα και αφυδατωμένα χέρια μου από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές. Περιέχει ουρία 10% και υαλουρονικό οξύ και συνδυάζει την ήπια απολεπιστική δράση και την απαλότητα που μου χαρίζει χάρη στα οξέα φρούτων που περιέχει με την ήπια καταπραϋντική δράση από το εκχύλισμα καλέντουλας, τη βιταμίνη Ε και την aloe vera. Το αποτέλεσμα ήταν μέσα σε λίγες ημέρες τα χέρια μου να επανακτήσουν τη βελούδινη υφή τους!

υφηη

Η Pharmasept είναι μια ελληνική επιχείρηση με πολύχρονη πείρα στα προϊόντα περιποίησης σώματος, τα οποία είναι όλα απαλλαγμένα από αλλεργιογόνα, χρωστικές, συνθετικά και parabens. Όλες οι σειρές δερμοκαλλυντικών της είναι υψηλής δερματολογικής αξίας, σχεδιασμένες για να διατηρούν το δέρμα υγιές και προστατευμένο. Η σειρά Hygienic περιποιείται καθημερινά τις ανάγκες όλης της οικογένειας, µε προϊόντα από επιλεγμένες πρώτες ύλες και απαλά φυτικά εκχυλίσματα, την ώρα που το πατενταρισµένο σύστημα καθαρισμού Pharmasept, προσφέρει κλινικά αποδεδειγμένη αποσμητική δράση για καθαρή εφίδρωση και υγιεινό καθαρισμό της επιδερμίδας, παρέχοντας αίσθηση απαλότητας, φρεσκάδας και ενυδάτωσης.

Τρία βήματα, τρία προϊόντα της Pharmasept Hygienic ήταν αρκετά για να κερδίσω αυτό που πάντα έψαχνα: Βελούδινη επιδερμίδα, βαθύ καθαρισμό και αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί όλη την ημέρα!