10 μανικιούρ με κοκοφοίνικες και 10 top coat για να μην σου χαλάσουν

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
10 μανικιούρ με κοκοφοίνικες και 10 top coat για να μην σου χαλάσουν

…γιατί αν τελικά κάνεις αυτό το DIY mani δεν θέλεις να σου χαλάσει με το πρώτο αντισηπτικό που θα βάλεις στα χέρια σου! 

Ο φοίνικας είναι hip, είναι fashionable, είναι τροπικός και απίστευτα καλοκαιρινός. Κάθε καλοκαίρι μιλάμε για τα #PalmTreeNails, τα νύχια με κοκοφοίνικες δηλαδή, και φυσικά δεν γινόταν να περάσει αυτό το καλοκαίρι χωρίς μία τέτοια gallery. Δεν είναι όμως ένα καλοκαίρι όπως όλα τα άλλα! Είναι ένα κάπως διαφορετικό καλοκαίρι, με πολύ πλύσιμο χεριών, αντισηπτικά και μάσκες. Η μάσκα δεν μπορεί να χαλάσει τα νύχια μας όμως το σαπούνισμα και το αντισηπτικό τα χαλάνε σίγουρα.

Τι σχέση έχει αυτό με τους κοκοφοίνικες θα αναρωτιέσαι... Άμεση! Τα σχέδια που διαλέξαμε για τη φετινή #PalmTreeNails gallery είναι όλα πανέμορφα και σχετικά εύκολα και θα μπεις στον πειρασμό να τα αντιγράψεις. Αν τελικά το κάνεις, δεν θέλουμε να χαλάσει ή να θαμπώσει το αριστούργημά σου με το πρώτο πλύσιμο των χεριών ή με την πρώτη φορά που θα βάλεις αντισηπτικό.

Γι᾽αυτό το σημερινό daily nailspiration έχει νύχια στολισμένα με μικροσκοπικούς κοκοφοίνικες και top coats! Ναι, ναι top coats. Είναι τα αγαπημένα μου top coat που μιμούνται το αποτέλεσμα αλλά και τη διάρκεια του gel μανικιούρ και θα σώσουν τα νύχια σου γενικά αυτό το καλοκαίρι (και όλο το χρόνο εδώ που τα λέμε).

Κάνε λοιπόν ένα ακόμη scroll για να δεις τα σχέδια με τους φοίνικες και τα top coats που προτείνω να αγοράσεις σήμερα κιόλας για να προστατεύσεις τα νύχια σου από το νερό, το σαπούνι, το αντισηπτικό και τη φθορά γενικότερα. Σου είναι απαραίτητα!

Διάβασε ακόμα: Τα #HalfDipNails είναι τάση και σου εξηγούμε τα πάντα αλλά και πώς να τα κάνεις (video)