10 αντισηπτικά χεριών που δεν θα αφυδατώσουν τα χέρια σου

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
10 αντισηπτικά χεριών που δεν θα αφυδατώσουν τα χέρια σου

Είναι πιο απαραίτητα από ποτέ αλλά και φιλικά προς το δέρμα σου 

Το φετινό καλοκαίρι δεν είναι σαν όλα τα άλλα. Ποτέ δεν φανταζόμασταν πως μαζί με τα αντηλιακά και τις κρέμες σώματος, θα ασχολούμαστε τόσο πολύ με τα αντισηπτικά και την απολύμανση αλλά τα πράγματα είναι έτσι. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και το αντισηπτικό πρέπει να υπάρχει φυσικά και στην τσάντα της παραλίας. Η συνεχόμενη χρήση όμως αφυδατώνει το δέρμα και το κάνει τραχύ...

Είναι η “παρενέργεια” που έχει η μεγάλη περιεκτικότητα σε αλκοόλ την οποία όμως ζητάμε γιατί μόνο έτσι τα χέρα μας απολυμαίνονται σωστά και αποτελεσματικά. Το αντισηπτικό λοιπόν πρέπει να συνοδεύεται πάντα από κρέμα χεριών (με SPF αν γίνεται) για να προστατεύσουμε το δέρμα μας. Δεν είναι όμως όλα τα αντισηπτικά ίδια!

antisiptika xerion

Κάποια μπορούν και απολυμαίνουν τα χέρια αποτελεσματικά χωρίς να τα αφυδατώνουν και το ξέρουμε γιατί από την ημέρα που ξεκίνησε όλη αυτή η δυσάρεστη ιστορία του κορονοϊού έχουμε δοκιμάσει τα πάντα... Κυριολεκτικά τα πάντα! Όλα τα αντισηπτικά της αγοράς έχουν περάσει από τα χέρια μας και ξέρουμε ποια είναι πιο απαλά ενώ παραμένουν αποτελεσματικά.

Τα δέκα καλύτερα τα βάλαμε λοιπόν στην παρακάτω gallery για να τα δεις και να αποκτήσεις άμεσα ένα από αυτά. Ξέρουμε πως θα πρέπει να αγοράσεις καινούργιο μπουκαλάκι για την τσάντα σου πολύ σύντομα και αυτά τα συστήνουμε ανεπιφύλακτα. Δες τα όλα λοιπόν και απόλαυσε το καλοκαίρι σου με προσοχή και ασφάλεια. Όλα θα πάνε καλά girl!

Διάβασε ακόμα: 10 +1 κρέμες που θα σώσουν τα χέρια σου από το αντισηπτικό