5 tips για να διατηρήσεις το μαύρισμά σου όσο περισσότερο γίνεται

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
5 tips για να διατηρήσεις το μαύρισμά σου όσο περισσότερο γίνεται

Η ηλιοθεραπεία μπορεί να τελείωσε αλλά δεν χρειάζεται να χάσεις το χρώμα σου 

Το βαθύ, sexy, σοκολατένιο χρώμα της επιδερμίδας μας είναι συνώνυμο του καλοκαιριού. Είναι αυτό που μας ανεβάζει τη διάθεση, μας κάνει να νιώθουμε πιο όμορφες και αυτό που ζητάμε από την πρώτη μέρα που θα φορέσουμε κοντομάνικα μπλουζάκια. Το μαύρισμα ωστόσο δεν κρατά για πάντα, κυρίως όταν σταματάμε την ηλιοθεραπεία.

Καθώς περνούν οι μέρες, το μαύρισμα ξεθωριάζει και το δέρμα μας παίρνει το κανονικό του χρώμα ενώ εμείς βυθιζόμαστε στην κατάθλιψη. Εντάξει, όχι κυριολεκτικά αλλά υπερβάλλουμε γιατί μας ενοχλεί που το μαύρισμα φεύγει και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Το μαύρισμα λοιπόν θα φύγει εκτός και αν συνεχίσουμε τα μπάνια και αυτό δεν αλλάζει. Αυτό που μπορεί ωστόσο να αλλάξει είναι το πότε θα φύγει!

Υπάρχουν βλέπεις τρόποι για να διατηρήσεις το μαύρισμα σου περισσότερο και δεν είναι καθόλου δύσκολο να τους ακολουθήσεις. Για να σε βοηθήσουμε, συγκεντρώσαμε τα 5 πράγματα που πρέπει να κάνεις στην παρακάτω gallery ώστε να κρατήσεις σημειώσεις και να παρατείνεις το μαύρισμα που απέκτησες με τόσο κόπο στην παραλία.

Κάνε ένα scroll παρακάτω, κράτα τις σημειώσεις που πρέπει και κάνε τις αλλαγές που πρέπει για να παραμείνεις μια sexy θεά ακόμα και αφού επιστρέψεις για τα καλά στο γραφείο. Και μην ξεχνάς! Φοράμε μάσκα, πλένουμε χέρια, βάζουμε αντισηπτικό και όλα θα πάνε καλά!

cover photo @kapuluancoconut

Διάβασε ακόμα: Κάηκες και περνάς δύσκολα; Διάβασε τι συμβαίνει στο δέρμα σου και τι μπορείς να κάνεις