Mega-guide: 30 οροί και boosters με βιταμίνη C για να φοράς μαζί με το αντηλιακό σου

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Mega-guide: 30 οροί και boosters με βιταμίνη C για να φοράς μαζί με το αντηλιακό σου

Είναι τα προϊόντα που πρέπει να φοράς κάθε πρωί και στην παραλία 

Αν νόμιζες πως θα σταματήσουμε κάποια στιγμή να μιλάμε για το αντηλιακό... Ξανασκέψου το. Το αντηλιακό δεν έχει εποχή αλλά μας απασχολεί ιδιαίτερα το καλοκαίρι και γι᾽αυτό δεν θα σταματήσουμε να μιλάμε για αυτό μέχρι τον Οκτώβρη. Η αντηλιακή προστασία βλέπεις, είναι το νούμερο ένα πράγμα που πρέπει να σε απασχολεί κάθε μέρα, ακόμα και τον Δεκέμβριο. Η αντηλιακή προστασία όμως είναι πιο αποτελεσματική όταν συνδυάζεται με τη βιταμίνη C και για αυτό συγκεκριμένα θα μιλήσουμε σήμερα.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας η επιδερμίδα μας δέχεται επιθέσεις. Η επίθεση του ήλιου προς το δέρμα μας όμως δεν έχει να κάνει μόνο με τη φθορά της επιδερμίδας αλλά και με τις ελεύθερες ρίζες. Στη φθορά από τις ακτίνες UV λοιπόν έρχονται να προστεθούν και οι ελεύθερες ρίζες που προκαλούν οξειδωτικό στρες και από αυτές δεν μπορεί να σε προστατέψει το αντηλιακό σου. Για να προστατευτείς χρειάζεσαι αντιοξειδωτικά και ποιο είναι το πιο ισχυρό και αποτελεσματικό αντιοξειδωτικό; Σωστά μάντεψες, η βιταμίνη C! Ναι, μπορείς και πρέπει να τη φοράς το πρωί....

Συγκεκριμένα πρέπει να τη φοράς κάτω από το αντηλιακό σου ακόμα και στην παραλία. Μόνο έτσι το δέρμα σου είναι απόλυτα προστατευμένο από την 360 επίθεση του ήλιου. Είναι μόλις ένα μικρό βήμα που έχει αμέτρητα οφέλη τα οποία θα δεις στην επιδερμίδα σου άμεσα. Θα δεις τις πανάδες σου να σβήνουν και τον τόνο σου να βελτιώνεται. Θα παρατηρήσεις πως το δέρμα σου γίνεται πιο λαμπερό, δείχνει πιο υγιές... Δεν έχεις λοιπόν λόγο να την παραλείψεις!

Για να σε βοηθήσουμε να βάλεις τη βιταμίνη C στην καθημερινή σου ρουτίνα και να την matchάρεις με το αντηλιακό σου, συγκεντρώσαμε στην παρακάτω gallery 30 ορούς και boosters ου την περιέχουν. Ρίξε μία ματιά και κάνε αυτό που πρέπει για το δέρμα σου.

Διάβασε ακόμα: Mega-Guide: 30 Self tan για εσένα που θες να μαυρίσεις αλλά αργείς ακόμα να πάρεις άδεια...