Αυτά είναι τα 5 χρώματα που θα φοράς στο μανικιούρ και το πεντικιούρ σου όλο το φθινόπωρο

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Αυτά είναι τα 5 χρώματα που θα φοράς στο μανικιούρ και το πεντικιούρ σου όλο το φθινόπωρο

Είναι ζεστά, cozy και πολύ κολακευτικά 

Όσο και να μην θέλουμε να το δεχτούμε, η αλήθεια είναι πως το φθινόπωρο θα έρθει κάποια στιγμή. Θα φορέσουμε και πάλι πιο χοντρά ρούχα και θα ονειρευόμαστε παραλίες και αμμουδιές μπροστά από τους υπολογιστές μας. Ακούγεται πολύ μελαγχολικό αλλά, είναι τόσο μελαγχολικό όσο το αφήνουμε να γίνει. Εδώ στο beauty department μας αρέσει να κοιτάζουμε την ομορφιά της κάθε εποχής και το φθινόπωρο έχει τη δική του.

Πικάντικες μυρωδιές, ζεστές αποχρώσεις και μιας που το έφερε η κουβέντα, οι αποχρώσεις του φθινοπώρου για τα νύχια είναι super cozy και κολακευτικές. Ισορροπούν τέλεια ανάμεσα στο φθινόπωρο και το καλοκαίρι και κάνουν τη μετάβαση πιο εύκολη και πολύ πιο όμορφη. Μιας λοιπόν που το φετινό φθινόπωρο θα είναι διαφορετικό από όλα τα άλλα και αφού προβλέπεται να κάνεις πολύ DIY μανικιούρ και πεντικιούρ σκεφτήκαμε να σε προετοιμάσουμε.

Στην παρακάτω gallery θα σου δείξουμε τα χρώματα που πρέπει να φορέσεις με τα τζιν και τα καστόρινα σανδάλια σου το φθινόπωρο αλλά και τα βερνίκια που έχουν ακριβώς τις αποχρώσεις για τις οποίες μιλάμε. Οι αγαπημένες μας nail artists βλέπεις, δημιούργησαν τις τάσεις και αποκάλυψαν και ακριβώς τα βερνίκια που χρησιμοποίησαν.

Κάνε λοιπόν ένα ακόμη scroll για να δεις τις φθινοπωρινές αποχρώσεις που θα “λιώσεις” αυτή τη σεζόν αλλά και τα βερνίκια που θα τελειώσεις πριν ακόμη μπει ο Νοέμβριος! Enjoy...

Διάβασε ακόμα: Έχουμε κομψούς τρόπους αλλά και προϊόντα για να αφήσεις τα νύχια σου να ηρεμήσουν