15 χτενίσματα με pearl accessories για να ξεκινήσει όμορφα η Κυριακή σου

Μαρία Ροδίτη
15 χτενίσματα με pearl accessories για να ξεκινήσει όμορφα η Κυριακή σου

Τα αξεσουάρ μαλλιών με πέρλες είναι must-have και θα μας απασχολήσουν πολύ και το φθινόπωρο.

«Pearls are always appropriate» (aka οι πέρλες είναι πάντα κατάλληλες), έλεγε με σθένος η Jackie Kennedy και εμείς θα δανειστούμε αυτό το ρητό της και θα φορέσουμε αυτό το κομψό αξεσουάρ στα μαλλιά μας. Τα hair accessories με πέρλες, άλλωστε, από πέρσι έκαναν αισθητή την παρουσία τους και μας έδωσαν την ευκαιρία να κάνουμε και το πιο απλό, αβίαστο ή και βαρετό χτένισμα να μοιάζει κομψοτέχνημα.

Σύμφωνα με την τελευταία έρευνά μας στο διαδίκτυο και στα accounts των It Girls του Instagram, τα pearl accessories αναγάγονται σε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις για τα μαλλιά το φθινόπωρο του 2020. Hairclips, μπαρέτες και στέκες – πάντα με πέρλες- είναι ό,τι πιο chic μπορείς να φορέσεις στα μαλλιά και αμέσως να δώσεις ένα vintage και elegant twist σε κάθε χτένισμά σου. Α! Επίσης, μπορείς να τις βρεις στην αγορά και σε μορφή αυτοκόλλητου, σε περίπτωση που θέλεις να στολίσεις την αλογοουρά, τον κότσο ή την πλεξούδα σου.

Τα pearl accessories ταιριάζουν σε κοντά (ακόμα και αγορίστικα) μαλλιά και σε μακριά, μπορούν να προσθέσουν δεκάδες πόντους στιλ ακόμη και στο πιο απλό σύνολο, ενώ είναι ικανά να κρατήσουν… στη θέση τους τα μαλλιά σου παρέχοντάς σου ταυτόχρονα στυλ και πρακτικότητα.

Επειδή, λοιπόν, εμείς έχουμε λατρέψει τα pearly hair και θέλουμε να μεταδώσουμε και σε σένα αυτήν την αγάπη και την κομψότητα, κάναμε την έρευνά μας και σου παρουσιάζουμε στην παρακάτω gallery 15 πανεύκολα και ultra stylish χτενίσματα στα οποία θα εντάξεις τα pearl accessories μαλλιών. Καλή Κυριακή!

Cover photo: @chloeinroses_

Διάβασε ακόμα: Κάηκαν τα χείλη σου από τον ήλιο; Δες τι πρέπει να κάνεις