Brand new! Τα νέα προϊόντα μακιγιάζ που αξίζουν μία θέση στο νεσεσέρ σου

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Brand new! Τα νέα προϊόντα μακιγιάζ που αξίζουν μία θέση στο νεσεσέρ σου

Είναι λαχταριστά και ό, τι πρέπει για τη νέα σεζόν 

Λίγες μέρες Αυγούστου έμειναν ακόμα και η επιστροφή στην πραγματικότητα του φθινοπώρου είναι σίγουρη. Θα είναι πολύ διαφορετική από οτιδήποτε έχουμε συνηθίσει ως σήμερα αλλά αυτό δεν θα μας πτοήσει. Οι μικρές χαρές όπως το μακιγιάζ είναι αυτά που θα μας φτιάχνουν λίγο την διάθεση και πριν ακόμα το καταλάβουμε, θα έχει ξαναέρθει το καλοκαίρι. Με τι θα γεμίσουμε λοιπόν το νεσεσέρ μας; Οι επιλογές είναι πολλές!

Οι τάσεις φέτος θέλουν χρώμα και πρακτικότητα αλλά, μερικές αποχρώσεις και κάποια προϊόντα παραμένουν σταθερές αξίες για το νεσεσέρ μας και αυτά θα κοιτάξουμε σήμερα. Αγαπημένα προϊόντα, με σίγουρα αποτελέσματα, που μας κάνουν να αισθανόμαστε όμορφες. Τα βασικά του νεσεσέρ λοιπόν είναι γνωστά : το ρουζ, το μεικάπ, το κραγιόν, το highlighter... τι διαφορετικό θα έχουν φέτος;

Φέτος τα νέα μεικάπ δεν έχουν... χρώμα, τα ρουζ δεν είναι πούδρες και η χειμερινή παλέτα είναι πιο sexy από ποτέ. Για να μην σε κρατάμε άλλο σε αγωνία όμως, κάνε ένα scroll παρακάτω για να δεις τις νέες αφίξεις του μακιγιάζ που αξίζουν μία θέση στο νεσεσέρ σου και κάνε μία ανανέωση, θα σου χρειαστεί όπως και σε όλες μας.

Διάβασε ακόμα: #Trending! Αυτή η τάση είναι ιδανική για τα πολύ, ΠΟΛΥ μελαχρινά κορίτσια