#Trending! Αυτή η τάση είναι ιδανική για τα πολύ, ΠΟΛΥ μελαχρινά κορίτσια

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
#Trending! Αυτή η τάση είναι ιδανική για τα πολύ, ΠΟΛΥ μελαχρινά κορίτσια

Ένα τέλεια πλούσιο και sexy χρώμα για τον χειμώνα που έρχεται 

Τα πολύ μελαχρινά, μεσογειακά κορίτσια, δεν έχουν πολλές επιλογές όσον αφορά το χρώμα των μαλλιών τους, αν φυσικά θέλουν υγιή μαλλιά και φυσικό αποτέλεσμα. Ναι, εννοείται πως μπορούν να κάνουν ντεκαπάζ και να αποκτήσουν όποιο χρώμα επιθυμούν, δεν υπάρχουν περιορισμοί, αλλά αυτό σημαίνει πως θα θυσιάσουν το φυσικό αποτέλεσμα και την ποιότητα της τρίχας. Γι᾽αυτό πολλές παραμένουν πολύ μελαχρινές και απλά επισκέπτονται το κομμωτήριο για κούρεμα ή την κάλυψη των λευκών που είναι αναπόφευκτη.

Οι ανταύγειες ωστόσο είναι μία από τις επιλογές τους και έχουμε μιλήσει πολλές φορές για τις ανταύγειες ή το μπαλαγιάζ που μπορούν να κάνουν και φέτος το χρώμα που προστάζει η μόδα είναι ομορφότερο από ποτέ! Είναι το espresso χρώμα, σκούρο και πλούσιο, sexy και τόσο ουδέτερο ώστε να ταιριάζει σε όλες! Τι περιλαμβάνει όμως; Το χρώμα του espresso καφέ είναι έντονα σκούρο αλλά όχι μαύρο, μπορεί λοιπόν να δώσει διάσταση στα πολύ σκούρα μαλλιά και να τα κάνει να δείχνουν ακόμα πιο πλούσια.

kafes espresso

Για να το υιοθετήσεις μάλιστα υπάρχουν διάφοροι τρόποι. Οι ανταύγειες και το μπαλαγιάζ είναι δύο από αυτούς αλλά μπορείς να ζητήσεις και ένα ρεφλέ από τον κομμωτή σου. Μπορείς να κάνεις babylights γύρω από το πρόσωπό σου ή να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου στις άκρες. Ό, τι και αν επιλέξεις, το αποτέλεσμα είναι σούπερ φυσικό και αριστοκρατικό, άρα τέλειο αν είσαι πολύ μελαχρινή και θέλεις μία μικρή ανανέωση για τον χειμώνα.

Αν σε βάλαμε σε πειρασμό, δεν έχεις παρά να κάνεις ένα ακόμα scroll και να κατευθυνθείς προς την παρακάτω gallery όπου έχουμε συγκεντρώσει 10 τέλειες παραλλαγές των espresso μαλλιών που είναι super hot την επόμενη σεζόν. Κράτα τα απαραίτητα screenshots και κανόνισε ένα ραντεβού με τον κομμωτή σου.

Διάβασε ακομα: #trending: Η πιο hot τάση στα μαλλιά είναι τέλεια για ξανθές ΚΑΙ για μελαχρινές