Πρέπει να βάλεις το πράσινο τσάι στη ζωή σου και όχι μόνο γιατί αδυνατίζει

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Πρέπει να βάλεις το πράσινο τσάι στη ζωή σου και όχι μόνο γιατί αδυνατίζει

Είναι ένας θησαυρός για την επιδερμίδα

Το πράσινο τσάι είναι υπόθεση αγάπης ή μίσους για πολλές γυναίκες. Σε άλλες αρέσει πολύ η γεύση του και σε άλλες καθόλου. Εκείνο στο οποίο συμφωνούμε όλες όμως είναι οι αδυνατιστικές του ιδιότητες που είναι ξεκάθαρες και αποδεδειγμένες. Το πράσινο τσάι όμως δεν είναι μόνο αδυνατιστικό. Έχει δεκάδες ευεργετικές ιδιότητες για την επιδερμίδα και αξίζει να μάθεις περισσότερα αλλά και να το βάλεις στη ζωή σου.

Όχι, δεν χρειάζεται να το πιείς για να σε ομορφύνει (μόνο για να σε αδυνατίσει). Υπάρχουν δεκάδες προϊόντα που περιέχουν το εκχύλισμα και ταυτόχρονα όλες τις ευεργετικές του ιδιότητες. Ποιες είναι αυτές; Αφενός είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που προστατεύουν τον οργανισμό και κατά συνέπεια την επιδερμίδα από το οξειδωτικό στρες και την πρόωρη γήρανση. Αφετέρου έχει καταπραϋντικές ιδιότητες και μπορεί να ρυθμίσει την έκκριση σμήγματος στην επιδερμίδα.

Αυτό σημαίνει πως είναι κατάλληλο για ευαίσθητες αλλά και για δυσανεκτικές ή ακνεϊκές επιδερμίδες. Τονώνει, ενυδατώνει, φρεσκάρει και καθαρίζει το δέρμα, το πράσινο τσάι είναι ένας πραγματικός θησαυρός για όλο το σώμα και αν δεν σου αρέσει είσαι τυχερή!

Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει δέκα προϊόντα τα οποία περιέχουν πράσινο τσάι και μπορούν να κάνουν θαύματα για την επιδερμίδα του σώματος, του προσώπου αλλά και του κεφαλιού σου. Κάνε λοιπόν ένα ακόμα scroll, δες τα όλα και –γιατί όχι- φτιάξε και ένα φλιτζάνι πράσινο τσάι, κάνει καλό!

Διάβασε ακόμα: 10 λόγοι γιατί πρέπει να βάλεις το πορτοκάλι στην περιποίησή σου