Αυτό είναι το μυστικό της Kourtney Kardashian για natural μακιγιάζ

Αυτό είναι το μυστικό της Kourtney Kardashian για natural μακιγιάζ

Είναι πραγματικά πανεύκολο!

Μόλις χθες το βράδυ η Kim Kardashian ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι ρίχνει αυλαία το reality «Keeping Up With The Kardashians» μετά από 14 χρόνια και 20 σεζόν και αμέσως μπήκαμε στη διαδικασία να παρατηρήσουμε όλα τα beauty looks των κοριτσιών μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα.

Κοιτώντας, λοιπόν, φωτογραφίες το μάτι μας έμεινε κολλημένο στο επιτυχημένο no make up look που κάνει εδώ και χρόνια η Kourtney Kardashian. Ρίχνοντας μια ματιά στο Instagram account της θα δεις κι εσύ ότι η reality star έχει σχεδόν πάντα μια λάμψη και ένα effortless beauty look, που μας έκανε να αναρωτιόμαστε πώς τα καταφέρνει. Και, βέβαια, το ανακαλύψαμε.

Το πρώτο βήμα, όπως έχει πει και η ίδια χαριτολογώντας, είναι να έχεις ως προσωπικό make up artist τον Patrick Ta, ο οποίος είναι expert στη δουλειά του. Στη συνέχεια, πρέπει να ακολουθείς όλη τη skincare routine σου και μετά να απλώνεις με πινέλο το foundation.

Αυτό, όμως, που δίνει το natural τελείωμα σε κάθε make up look της είναι ένα αγαπημένο- για πολλές γυναίκες- beauty tool. Η Kourtney Kardashian δεν ξεχνά ποτέ να «περάσει» όλο το πρόσωπό της με το beauty blender (το υπέροχο αυτό σφουγγαράκι), το οποίο τελειοποιεί την εφαρμογή του make up και χαρίζει ένα τέλειο, φυσικό αποτέλεσμα. Αυτό είναι το απόλυτο trick που δεν ξεχνά ποτέ στο καθημερινό μακιγιάζ της. Για το τέλος, απλώνει πούδρα όπου χρειάζεται ώστε να μη γυαλίζει το δέρμα, ενώ ψεκάζει με ένα face mist για έξτρα ενυδάτωση. Καθόλου δύσκολη η make up routine της, δε νομίζεις;

beauty blender

Photo credit: @beautyblender

Διάβασε ακόμα: 5 tips για να περιορίσεις τις ρυτίδες στην περιοχή των ματιών