Αυτά τα hair accessories μπορείς να συνδυάζεις με τη μάσκα σου το φθινόπωρο

Μαρία Ροδίτη
Αυτά τα hair accessories μπορείς να συνδυάζεις με τη μάσκα σου το φθινόπωρο

Μιας που οι δυνατότητες στο μακιγιάζ είναι κάπως περιορισμένες, ας δώσεις έμφαση στα μαλλιά!

 

Το ότι πρέπει να φοράς τη μάσκα σου συνέχεια και όπου επιβάλλεται το έχουμε τονίσει αρκετές φορές. Είναι, βλέπεις, ένα νέο αξεσουάρ στην καθημερινότητά μας με το οποίο μπορούμε να προστατεύουμε τόσο τους εαυτούς μας όσο και τους γύρω μας. Είναι αδιαπραγμάτευτη η χρήση της.

Το ζήτημα για εμάς τις γυναίκες, όμως, είναι το μακιγιάζ μας. Δυστυχώς, η μάσκα μάς περιορίζει από το να φορέσουμε το πιο λαμπερό κόκκινο ή ροζ κραγιόν μας ή από το να δημιουργήσουμε λάμψεις στα μήλα του προσώπου μας. Έχουμε ρίξει όλη την προσοχή στο μακιγιάζ ματιών σε αυτήν τη φάση και μάλλον αυτό θα συμβαίνει για πολύ καιρό ακόμα.

Μήπως, όμως, ήρθε η ώρα να δώσεις έμφαση και βάση και στα μαλλιά σου; Εννοούμε να εντάξεις στα καθημερινά, φθινοπωρινά χτενίσματά σου τα πιο stylish hair accessories που έχεις στη συλλογή σου ή που μπορείς να αποκτήσεις. Όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, scrunchies, αξεσουάρ με πέρλες, oversized στέκες, μαντήλια και μπαρέτες είναι μόνο μερικά από τα hair accessories με τα οποία μπορείς να κοσμείς τα μαλλιά σου.

Και το θετικό δεν είναι μόνο ότι θα έχεις φτιάξει έναν κομψό κότσο, μια αλογοουρά ή ένα half-up bun. Με τα αξεσουάρ μαλλιών θα μπορείς να κρατάς σταθερά και τα μαλλιά σου, ώστε να μην πέφτουν στα μάτια σου, αλλά ούτε και να μπλέκονται με το λαστιχάκι της μάσκας προστασίας. Και σε αυτήν τη φάση της πανδημίας δε θέλουμε με τίποτα να αγγίζουμε τη μάσκα, να τη βάζουμε και να τη βγάζουμε, γιατί μας ενοχλούν τα μαλλιά μας… Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικές!

Διάβασε ακόμα: 5 tips για να περιορίσεις τις ρυτίδες στην περιοχή των ματιών