Είναι Παρασκευή και έχουμε μία πελώρια λαχτάρα για σοκολατένια... νύχια!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Είναι Παρασκευή και έχουμε μία πελώρια λαχτάρα για σοκολατένια... νύχια!

Ναι, βρήκαμε μανικιούρ που μοιάζουν με σοκολατένια γλυκίσματα 

Η σοκολάτα είναι η αγάπη μας. Βασικά είναι το πάθος μας. Μάλλον... είναι η εμμονή μας. Σε περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει, είμαστε chocoholics εδώ στο queen.gr και προσπαθούμε να περιορίζουμε τα cravings που έχουμε για τη σοκολάτα τα οποία είναι σχεδόν... μόνιμα! Σήμερα ωστόσο είναι Παρασκευή και δεν μπορούμε να αντισταθούμε! Η ώρα έχει ήδη πάει 4 και θέλουμε κάτι γλυκό. Πριν λοιπόν σπεύσουμε να αγοράσουμε την απογευματινή μας λιχουδιά, σκεφτήκαμε να αφιερώσουμε αυτό το daily nailspiration στην αγαπημένη μας σοκολάτα!

Αναζητήσαμε λοιπόν μανικιούρ που μοιάζουν με σοκολατένια γλυκίσματα στο instagram και δεν απογοητευτήκαμε καθόλου! Βρήκαμε σχέδια που μοιάζουν με σοκολατάκια και πραλίνες και η όρεξή μας άνοιξε για τα καλά. Το καλύτερο ωστόσο είναι πως, οι καφέ αποχρώσεις της σοκολάτας είναι και ό, τι πρέπει για τα φθινοπωρινά μανικιούρ που θα αρχίσουμε να κάνουμε σύντομα.

Πλούσιες και λαχταριστές, cozy και κολακευτικές, είναι αποχρώσεις του καφέ που θα ταιριάξουν με τη διάθεση αλλά και όλα τα looks μας οπότε έχουμε διπλό λόγο να χαιρόμαστε σήμερα με τις ανακαλύψεις μας. Κάνε ένα scroll για να δεις και εσύ τι βρήκαμε για εσένα και φάε τη σοκολάτα (το προφιτερόλ, το cupcake, τη βάφλα)... η ζωή είναι μικρή!

Διάβασε ακόμα: Τα #CowPrintNails κάνουν comeback την επόμενη σεζόν