On Wednesdays we wear pink! Στα νύχια μας φυσικά…

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
On Wednesdays we wear pink! Στα νύχια μας φυσικά…

Είναι η μέρα που χρειάζεται το ροζ περισσότερο από ποτέ

Οι Τετάρτες είναι μία πονεμένη ιστορία για το beauty department. Δεν τις συμπαθούμε βλέπεις και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Είναι ακριβώς στο κέντρο της εβδομάδας, είναι το καθαρτήριο της εβδομάδας και δεν μπορείς να χαρείς ούτε όμως και να γκρινιάξεις δικαιολογημένα. Τι κάνουμε λοιπόν; Φοράμε ροζ και μας φτιάχνει η διάθεση!

‘Όχι, δεν βαίνουμε με ροζ φορέματα και βελουτέ φόρμες στον δρόμο αλλά βάφουμε τα νύχια μας σε ροζ αποχρώσεις που είναι πάντα χαρούμενες. Ναι, βάφουμε τα νύχια μας ροζ και τα συνδυάζουμε ακόμα και με τα πιο Goth outfits, γίνεται! Για να κάνεις το ίδιο λοιπόν, θα σε βοηθήσουμε και αυτή την Τετάρτη.

Στην gallery που ετοιμάσαμε για το σημερινό daily nailspiration, ανακαλύψαμε 10 τέλεια ροζ nail art που θα ενθουσιάσουν ακόμη και τα πιο rock κορίτσια. Υπάρχει ένα σχέδιο για όλες και οι αποχρώσεις του ροζ κυμαίνονται από το πολύ απαλό ως και το οριακά φούξια.

Κάνε λοιπόν ένα ακόμα scroll για να δεις την πιο ροζ Gallery ever Και να φτιάξεις λίγο και τη δική σου διάθεση σε περίπτωση που είσαι στο club «μισώ τις Τετάρτες».

Διάβασε ακόμα: True blue! Δέκα τρόποι για να φορέσεις το μπλε στα νύχια σου και τον χειμώνα