Το μαυρόασπρο πουά μανικιούρ είναι διαχρονικό και τόσο μα τόσο εύκολο

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Το μαυρόασπρο πουά μανικιούρ είναι διαχρονικό και τόσο μα τόσο εύκολο

…έχουμε δέκα τέλεια παραδείγματα για να καταλάβεις

Το λευκό και το μαύρο είναι ένας συνδυασμός κομψός, διαχρονικός, κλασικός και εύκολος για όλους. Από τα ρούχα στο μακιγιάζ και από τα νύχια στην εσωτερική διακόσμηση, δεν μπορείς να κάνεις λάθος με μία μαυρόασπρη επιλογή. Αυτά σκεφτόμασταν σήμερα και είπαμε να μεταφέρουμε τις… ασπρόμαυρες σκέψεις μας στο σημερινό daily nailspiration. Το Instagram είναι γεμάτο απίθανα μαυρόασπρα σχέδια αλλά θέλαμε κάτι που να μπορείς εύκολα να αντιγράψεις. Καταλήξαμε λοιπόν στο μαυρόασπρο πουά…

Είναι το πιο διαχρονικό σχέδιο γενικά και ειδικότερα για τα νύχια. Είναι μάλιστα το σχέδιο που μπορείς να αντιγράψεις πανεύκολα και αν νομίζεις πως οι επιλογές σου είναι περιορισμένες ξανασκέψου το. Υπάρχουν δεκάδες πράγματα που μπορείς να κάνεις με ένα λευκό βερνίκι, με ένα μαύρο και με μία οδοντογλυφίδα.

Για να σε βοηθήσουμε και να σε γεμίσουμε classic polka dot έμπνευση λοιπόν, αναζητήσαμε δέκα nail art με κομψά πουά μοτίβα για να τα αντιγράψεις όταν βρεις λίγο χρόνο. Είναι όλα στην παρακάτω gallery και σε περιμένουν για τα απαραίτητα screenshots!

Διάβασε ακόμα: #PicassoNails είναι η τάση στο nail art με τη διαχρονική αξία