10 χαμηλοί κότσοι που θα ταιριάξουν τέλεια με τη μάσκα σου

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
10 χαμηλοί κότσοι που θα ταιριάξουν τέλεια με τη μάσκα σου

Μην σκέφτεσαι μόνο τα high buns! 

Η μάσκα που δεν προβλέπεται να φεύγει από την καθημερινότητά μας, έχει προκαλέσει αρκετά “προβλήματα”. Όχι δεν μιλάμε για την ελευθερία στην αναπνοή γι᾽αυτό βάλαμε τη λέξη σε εισαγωγικά. Η μάσκα δεν μας αφήνει να βαφτούμε όπως θέλουμε και να κάνουμε στα μαλλιά μας αυτά που θέλουμε. Ψάχνουμε λοιπόν τρόπους για να προσαρμοστούμε και σήμερα θα μιλήσουμε για τον χαμηλό κότσο. Τον πιο απλό από όλους τους κότσους που θα σε εξυπηρετήσει πολύ με τη μάσκα σου.

Βλέπεις, ο χαμηλός κότσος πιάνεται πανεύκολα και μαζεύει τα μαλλιά από το πρόσωπό σου ώστε να μην σε ζεσταίνουν και να μην σε ενοχλούν. Το σημαντικότερο όμως είναι πως, μαζεύει τα μαλλιά για να μην μολύνουν τη μάσκα σου. Ναι, σκόνη και ρύποι μαζεύονται στις τούφες σου και όταν αυτές ακουμπούν στη μάσκα σου τα μεταφέρουν και εκεί. Τα μαλλιά λοιπόν είναι καλύτερα μαζεμένα όταν φοράς μάσκα και ο χαμηλός κότσος είναι το ιδανικό χτένισμα.

Είναι stylish, πάει σε όλες και μπορούν να τον κάνουν ακόμη και τα κορίτσια με καρέ. Ποια η διαφορά του από την αλογοουρά ή τον ψηλό κότσο; Η ποικιλία! Είναι ένα ακόμα χτένισμα που μπορείς να υιοθετήσεις και μάλιστα μπορείς να τον κάνεις ακόμα και όταν είσαι λουσμένη, με βρεγμένα μαλλιά, ατημέλητο ή περιποιημένο, πλεγμένο ή σχεδόν ελεύθερο.

Τα μόνα που χρειάζεσαι είναι ένα λαστιχάκι και μερικά τσιμπιδάκια και περίπου 5 λεπτά το πρωί. Για να καταλάβεις καλύτερα τι εννοούμε και να πάρεις ιδέες, συγκεντρώσαμε στην παρακάτω gallery 10 χαμηλούς κότσους που είδαμε στις πασαρέλες για εσένα μόνο. Ρίξε μία ματιά...

Διάβασε ακόμα: Αυτό το mascara hack θα κάνει τα μάτια σου κουκλίστικα!