Your insta-questions: Τι θα συμβεί αν δεν λούσω τα μαλλιά μου για πολλές μέρες;

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Your insta-questions: Τι θα συμβεί αν δεν λούσω τα μαλλιά μου για πολλές μέρες;

Μία ερώτηση που λίγο μας ανησυχεί

Οι εμμονές μας εδώ στο beauty department του Queen.gr δεν είναι πολλές αλλά είναι πολύ συγκεκριμένες. Λατρεύουμε την περιποίηση της επιδερμίδας, πεθαίνουμε για nail art και είμαστε ένθερμοι υποστηρικτές του συχνού λουσίματος. Προσωπικά (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη) έχω «θέμα» με το λούσιμο των μαλλιών το οποίο θεωρώ απαραίτητο. Καταλαβαίνω την βαρεμάρα του καθημερινού λουσίματος και την αναστάτωση που μπορεί να προκαλέσει σε μερικές περιπτώσεις (βλ. λιπαρά μαλλιά). Γι’ αυτό δεν μιλώ για καθημερινό λούσιμο αλλά για λούσιμο μέρα παρά μέρα.

Το «πολλές μέρες» ωστόσο υποθέτω πως αναφέρεται σε μία φορά την εβδομάδα και εδώ έχω πρόβλημα. Σοβαρό πρόβλημα. Δεν γίνεται να μην πλυθεί ένα σημείο του σώματός μας για τόσες μέρες όσο καθαρό και αν φαίνεται. Ναι, κάποια μαλλιά μπορούν να αντέξουν και να μην δείχνουν βρώμικα αλλά… μυρίζουν. Θα μιλήσουμε με λεπτομέρειες όμως παρακάτω.

Ναι, συμβαίνουν πράγματα στο κεφάλι σου όταν κάνεις καιρό να λουστείς και δεν είναι ευχάριστα ούτε για εσένα ούτε και για τους γύρω σου. Όχι, δεν είναι καταστροφικά αλλά είναι πράγματα που δεν θέλουμε για εσένα. Κάνε λοιπόν scroll παρακάτω για να μάθεις τι θα συμβεί στα μαλλιά σου αν κάνεις πολλές μέρες να λουστείς!

Διάβασε ακόμα: 10 under 10€! 10 πραγματικά καλά σαμπουάν που δεν κοστίζουν ακριβά