Σήμερα το μενού έχει... νύχια με κεραυνούς, ασορτί με τον καιρό

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Σήμερα το μενού έχει... νύχια με κεραυνούς, ασορτί με τον καιρό

Ο Ιανός επηρεάζει και το μανικιούρ μας 

Κορονοϊός... Ιανός... Δεν ξέρουμε τι ακόμα θα συμβεί μέχρι να μας αφήσει το 2020 επιτέλους αλλά δεν πέφτουμε ψυχολογικά. Είναι απόλυτα αντιπαραγωγικό άλλωστε. Δεν θα σκεφτόμαστε τα χειρότερα αλλά τα καλύτερα όμως... μας επηρεάζουν ως ένα βαθμό όλα αυτά. Να, σήμερα η κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, κυρίως στο αγαπημένο μας Ιόνιο, δεν μπορεί να μην μας επηρεάσει. Θέλοντας λοιπόν να ελαφρύνουμε λίγο την κατάσταση για να ξεχαστούμε όλοι μαζί, είπαμε να αφιερώσουμε το σημερινό Daily Nailspiration στους κεραυνούς.

Για να μπήκες σε αυτό το άρθρο άλλωστε, λογικά προσπαθείς να ξεχαστείς για λίγο και η ομορφιά μπορεί να κάνει ακριβώς αυτό. Να σε κάνει να ξεχαστείς και να γεμίσεις όμορφες εικόνες. Στο θέμα μας όμως: Οι κεραυνοί. Είναι ένα nail art που έχουμε ξαναδεί αλλά ταιριάζει πολύ με την ημέρα σήμερα και με τον καιρό.

Κάναμε λοιπόν μία νέα αναζήτηση και βρήκαμε νύχια στολισμένα μεχρωματιστούς ή και μαύρους κεραυνούς που θα σου αρέσουν πολύ. Μιας που κάθεσαι σπίτι μάλιστα, μπορείς να προσπαθήσεις να τα κάνεις και μόνη σου, είναι πανεύκολο το design και θα διασκεδάσεις την... άλλου είδους καραντίνα σου!

Κάνε ένα scroll στην παρακάτω gallery για να δεις όλα τα σχέδια που συγκεντρώσαμε για εσένα, μείνε μέσα, μείνε ασφαλής και μην πέφτεις! Όλα θα πάνε καλά στο τέλος, θα το δεις.

Διάβασε ακόμα: Το γαλλικό μανικιούρ φέτος είναι τάση αλλά δεν μοιάζει με όσα έχεις δει