Το γαλλικό μανικιούρ φέτος είναι τάση αλλά δεν μοιάζει με όσα έχεις δει

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Το γαλλικό μανικιούρ φέτος είναι τάση αλλά δεν μοιάζει με όσα έχεις δει

Δεν μπορούμε να πούμε, μας αρέσει κάπως

Για το γαλλικό έχουμε μιλήσει ξανά και ξανά και ξανά… Παρ’ όλο που εδώ στο beauty department δεν το συμπαθούμε, συνεχίζουμε να μιλάμε για αυτό καθώς ξέρουμε πως εσύ το λατρεύεις. Σήμερα λοιπόν θα μιλήσουμε και πάλι για το γαλλικό μανικιούρ με το οποίο έχουμε αναπτύξει μία πολύ περίεργη σχέση. Πάνω που το μισούμε μαθαίνουμε να το αγαπάμε, μόνο για να το αντιπαθήσουμε και να το ξανασυμπαθήσουμε λίγο αργότερα.

Γιατί όμως τα λέμε όλα αυτά σήμερα. Γιατί για ακόμα μία φορά το γαλλικό είναι τάση αλλά όχι όπως το θυμάσαι. Το κλασικό γαλλικό –ευτυχώς- δεν είναι τάση αλλά οι πολύχρωμες παραλλαγές του και αυτές είναι που έχουν πλημμυρίσει το feed μας στο instagram.

Κοντά και μακριά νύχια με πολλές διαφορετικές παλέτες αλλά με τη χαρακτηριστική γραμμή, έκαναν το γαλλικό πολύ πιο ενδιαφέρον και κάπως πιο συμπαθητικό. Σε περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει, ακόμα σκεφτόμαστε αν μας αρέσει. Ξέρουμε όμως ότι εσένα σίγουρα θα σου αρέσει γι’ αυτό διαλέξαμε μερικά ολόφρεσκα nail art για να τα απολαύσεις στο σημερινό daily nailspiration. Για δες..

Διάβασε ακόμα: Βρήκαμε τα πιο όμορφα και sexy μπορντό nail art στο χρώμα του κόκκινου κρασιού