Η make up artist της Gigi Hadid αποκάλυψε το trick για τέλειες φακίδες

Μαρία Ροδίτη
Η make up artist της Gigi Hadid αποκάλυψε το trick για τέλειες φακίδες

… το οποίο και εφάρμοσε στα μοντέλα που περπάτησαν στο runway του Οίκου Jason Wu στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.

Στα Spring Studios της Νέας Υόρκης παρουσίασε πριν λίγες μέρες ολόκληρη τη συλλογή του για το επόμενο καλοκαίρι ο διάσημος σχεδιαστής μόδας, Jason Wu. O ταλαντούχος fashion designer δημιούργησε ένα σκηνικό που προσομοίαζε στις παραλίες του Μεξικού. Η συλλογή του, μάλιστα, είναι εμπνευσμένη από ένα ταξίδι στην Tulum, έναν προορισμό που ο Jason αποκαλεί «το σπίτι μακριά από το σπίτι μου».

Σε αυτό το catwalk- εκτός από τις υπέροχες δημιουργίες του σχεδιαστή- παρατηρήσαμε και το κομψό μακιγιάζ των μοντέλων, το οποίο στις περισσότερες περιπτώσεις είχε μια κοινή συνιστώσα: τις fake, sunkissed φακίδες, που όμως έμοιαζαν απόλυτα φυσικές.

Επρόκειτο, βέβαια, για ένα πετυχημένο αποτέλεσμα μακιγιάζ δια χειρός της αγαπημένης make up artist της Gigi Hadid, Erin Parsons. Η ίδια, μάλιστα, αποκάλυψε το trick που χρησιμοποιεί για να πετύχει αυτό το τόσο αβίαστα φυσικό αποτέλεσμα και στο εξηγούμε ευθύς αμέσως.

Το πρώτο βήμα που ακολούθησε η Parsons ήταν να απλώσει το foundation στα πρόσωπα των μοντέλων για να δημιουργήσει την τέλεια βάση. Έπειτα, συνέχισε με ρουζ σε υγρή μορφή και σε καφέ απόχρωση (εξ ου και το sunkissed αποτέλεσμα) και αμέσως μετά εφάρμοσε το ΤΕΛΕΙΟ μυστικό για υπέροχα φυσικές φακίδες. Ποιο είναι αυτό; Βούτηξε μια οδοντόβουρτσα σε υγρό κραγιόν καφέ απόχρωσης και πιτσίλισε τα μάγουλα των μοντέλων.

https://www.instagram.com/p/CFIB1r4hyfD

Αυτό ακριβώς είναι το trick που χρησιμοποιεί για να δημιουργήσει και τις ψεύτικες φακίδες της Gigi Hadid. Και κάπως έτσι η Erin Parsons εμπνεύστηκε και αποτύπωσε πάνω στα μοντέλα του Jason Wu το πιο τέλειο και εύκολο μακιγιάζ που θα κάνουμε σίγουρα το επόμενο καλοκαίρι. Ή και νωρίτερα! Γιατί τι θέλουμε τους καλοκαιρινούς μήνες; Ένα ελαφρύ, παιχνιδιάρικο make up σαν να μας έχει «φιλήσει» ο ήλιος. Και τι πιο όμορφο από αυτό με τις fake φακίδες, κορίτσια!

Διάβασε ακόμα: DIY Time! Κάνε beauty cocooning με την τέλεια μάσκα μαλλιών & προσώπου