Η Ελεονώρα Μελέτη με εντυπωσιακό μακιγιάζ στη σημερινή εκπομπή της

Η Ελεονώρα Μελέτη με εντυπωσιακό μακιγιάζ στη σημερινή εκπομπή της

Η παρουσιάστρια – για ακόμη μια φορά- έλαμπε!

Η Ελεονώρα Μελέτη συνεχίζει ακάθεκτη την εκπομπή της «Ώρα για Μελέτη» μέσα από τη συχνότητα του Alpha και μας ενημερώνει με εγκυρότητα και συνέπεια καθημερινά για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Η ξανθιά παρουσιάστρια, όμως, -εκτός από το να κάνει πολύ καλά τη δουλειά της- μας εντυπωσιάζει καθημερινά και με τις εμφανίσεις της.

Για ακόμη μια φορά, λοιπόν, σήμερα η Ελεονώρα εμφανίστηκε στις τηλεοπτικές οθόνες μας με ένα πολύ εντυπωσιακό μεν, διακριτικό δε, μακιγιάζ. Ο make up artist της, Θάνος Βογιατζής, φροντίζει πάντα για να έχει η παρουσιάστρια μια υπέροχη εικόνα και αυτό έκανε για ακόμη μια μέρα.

https://www.instagram.com/p/CFZEBNQjiH6

Στην Ελεονώρα- όπως έχουμε πει- αρέσουν πολύ οι bronze και nude αποχρώσεις στο μακιγιάζ της. Και ακριβώς αυτές χρησιμοποιήθηκαν στη σημερινή εκπομπή της. Όπως βλέπεις στην παραπάνω φωτογραφία, ο make up artist της έχει τονίσει τα μάτια της με bronze-χρυσή σκιά, καφέ μολύβι στο κάτω και άνω βλέφαρο και αρκετές δόσεις μάσκαρα, ενώ στα χείλη έχει χρησιμοποιήσει nude κραγιόν.

Όλο το μακιγιάζ της Ελεονώρας Μελέτη, λοιπόν, είναι ultra chic και διακριτικό. Ακριβώς αυτό, δηλαδή, που αρμόζει στην ώρα και το ύφος της εκπομπής που παρουσιάζει. Ελεονώρα, you are superb!Διάβασε ακόμα: Emmy Awards 2020: Tο μυστικό λάμψης στο μακιγιάζ της Reese Witherspoon

DPG Network