10 #WFH χτενίσματα γιατί για ακόμα μία φορά μένουμε σπίτι

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
10 #WFH χτενίσματα γιατί για ακόμα μία φορά μένουμε σπίτι

Ξεκινήσαμε την τηλεργασία αλλά αυτή τη φορά θα είμαστε χτενισμένες 

Όλη την άνοιξη την περάσαμε σε καραντίνα. Ήταν μία πρωτόγνωρη κατάσταση που δεν είχε προηγούμενο και προσαρμοστήκαμε σε αυτή αρκετά καλά, χωρίς όμως να λείψουν τα ευτράπελα όπως τα απρόβλεπτα zoom calls που μας έπιαναν αχτένιστες και άβαφτες για παράδειγμα. Ναι, μας συνέβη πολλές φορές μέσα στην καραντίνα και αυτή τη φορά θα είμαστε προετοιμασμένες.

Επειδή για ακόμα μια φορά καλούμαστε να μείνουμε σπίτι για να προστατεύσουμε αυτούς που αγαπάμε θα το κάνουμε αλλά δεν θα μας βρει κανείς αχτένιστες. Παίρνουμε λοιπόν παράδειγμα από όλα εκείνα τα κορίτσια που ήδη δουλεύουν από το σπίτι χωρίς σταματημό και αντιγράφουμε τα χτενίσματά τους. Το feed μας στο instagram εξάλλου είναι γεμάτο από αυτά.

Κοτσίδες, κότσοι, στέκες και αξεσουάρ επιστρατεύονται σε μαλλιά που μπορεί να είναι λουσμένα αλλά μπορεί και όχι, και δημιουργούν τέλεια χτενίσματα που δείχνουν τέλεια τόσο στα zoom calls όσο και στον περίπατο μέχρι το σούπερ μάρκετ για προμήθειες. Παρακάτω διαλέξαμε μάλιστα τα δέκα πιο όμορφα που είδαμε και σκοπεύουμε να τα αντιγράψουμε όλα.

Κάνε ένα scroll λοιπόν, ανακάλυψέ τα και μην αφήσεις καμία απρόοπτη βίντεο κλήση να σε βρει αχτένιστη αυτή τη φορά. Μάθαμε να ζούμε έτσι, κάνουμε υπομονή, υπακούμε στα μέτρα και όλα θα πάνε καλά στο τέλος. Το πιστεύουμε!

Διάβασε ακόμα: Η Lily Collins αποδεικνύει ότι το effortless look των Γαλλίδων πάει σε όλες