Είναι Παρασκευή και έχουμε ανάγκη για creamy, mellow διακριτικά σχέδια στα νύχια μας

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Είναι Παρασκευή και έχουμε ανάγκη για creamy, mellow διακριτικά σχέδια στα νύχια μας

Είναι όλα αυτά και παράλληλα κομψά! 

Επιτέλους Παρασκευή! Σε αντίθεση με την Τετάρτη, είναι η αγαπημένη μας μέρα της εβδομάδας και συνήθως τη “γιορτάζουμε” με μανικιούρ που έχουν επάνω λιχουδιές και donuts, πίτσες και σοκολάτες. Σήμερα όμως θέλουμε κάτι πιο elegant και... κρεμώδες. Όχι, δεν έχουμε ανάγκη για παγωτό αν και είναι λογικό να το σκέφτεσαι.

Μετά από μία εβδομάδα γεμάτη bold μανικιούρ, με χρώματα και σχέδια, αποφασίσαμε πως θέλουμε κάτι πιο διακριτικό και mellow για να χαλαρώσουμε. Το ότι αποφασίσαμε να κάνουμε αυτή την αναζήτηση για το σημερινό daily nailspiration ωστόσο, δεν σημαίνει πως τα σχέδια που βρήκαμε είναι εύκολα.

Είναι σχέδια περίτεχνα, που μοιάζουν με μικρά έργα τέχνης αλλά παράλληλα έχουν διακριτικά χρώματα και mellow ύφος και είναι ακριβώς αυτό που έχουμε ανάγκη σήμερα. Φτιάξε λοιπόν έναν ακόμα καφέ και κάθισε αναπαυτικά, η εργάσιμη μέρα σε λίγο τελειώνει. Κάνε και ένα scroll στην παρακάτω gallery για να χαλαρώσεις και να εμπνευστείς.

Και αν δεν έχεις κλείσε ακόμα ραντεβού στο nail bar, σήκωσε το τηλέφωνο και κάντο. Αφενός θα δυσκολευτείς να βρεις αργότερα και αφετέρου θα θέλεις σίγουρα να κάνεις ένα από τα nail art που θα δεις παρακάτω. Παρακαλούμε, δεν κάνει τίποτα.

Διάβασε ακόμα: We’re calling it! Αυτό είναι το χρώμα της σεζόν και έχουμε βερνίκια + σχέδια για να το υιοθετήσεις