Street style beauty! Αυτό το χτένισμα κυριάρχησε στις μητροπόλεις της μόδας

Μαρία Ροδίτη
Street style beauty! Αυτό το χτένισμα κυριάρχησε στις μητροπόλεις της μόδας

Και είναι πραγματικά πανεύκολο!

Από την πρώτη στιγμή που βιώσαμε το lockdown και κλειστήκαμε στα σπίτια μας, η εξωτερική μας εμφάνιση μπήκε σε ένα χαλαρό και ατημέλητο mood. Τα ρούχα μας κινούνταν από leggings και φόρμες μέχρι άνετα hoodies συνδυασμένα με sneakers, ενώ και τα beauty looks μας ακολουθούσαν το ίδιο μοτίβο.

Και, σύμφωνα με τις εμφανίσεις των street stylers στους δρόμους των μητροπόλεων της μόδας, κάπως έτσι θα συνεχίσουμε το επόμενο διάστημα, τουλάχιστον όσον αφορά τα χτενίσματά μας. Γιατί, όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, τα hairstyles των fashion girls σε Κοπεγχάγη, Νέα Υόρκη και Λονδίνο (όπου πραγματοποιήθηκαν τα Fashion Weeks) δεν είχαν καμία σχέση με όσα ξέραμε μέχρι πέρσι.

Δεν είδαμε sleek και προσεγμένες αλογοουρές, ούτε καλοσχηματισμένες μπούκλες και στυλιζαρισμένα wet looks. Το πανεύκολο χτένισμα που κυριάρχησε στους δρόμους των πρωτευουσών της μόδας ήταν ένα: τα ατημέλητα, χαλαρά και μακριά μαλλιά. Τα μαλλιά που ήταν απείραχτα και έμοιαζαν σαν να έχεις μόλις σηκωθεί από το κρεβάτι σου.

Μπορεί, λοιπόν, τον τελευταίο καιρό να έχουμε δει και αποθεώσει το καρέ κούρεμα και τις curtain bangs, όμως τα μακριά μαλλιά ήταν, είναι και θα είναι in fashion. Και ειδικά τα ατημέλητα και εντελώς φυσικά φαίνεται ότι τους επόμενους μήνες θα μας απασχολήσουν πολύ. Ξέρουμε, γελάς χαρούμενη από μέσα σου, γιατί δε θα ξοδεύεις καθόλου χρόνο στο styling! Το ίδιο κάνουμε κι εμείς…

Διάβασε ακόμα: Winter body care! 7 tips για λαμπερό και ενυδατωμένο δέρμα τον χειμώνα