Είναι Τετάρτη και ξέρεις ήδη τι χρώμα θέλουμε στα νύχια μας...

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Είναι Τετάρτη και ξέρεις ήδη τι χρώμα θέλουμε στα νύχια μας...

Ροζ. Τις Τετάρτες φοράμε ροζ! 

Μία ακόμα Τετάρτη ξημέρωσε και πάλι δεν ξυπνήσαμε καλά. Μόνο εμάς πειράζει άραγε αυτή η ζέστη και η υγρασία; Μόνο εμείς θέλουμε να δροσίσει λίγο επιτέλους; Μόνο εμείς σε λίγο καιρό θα γκρινιάζουμε που έφυγε το καλοκαίρι; (μην απαντήσεις). Παραλογιζόμαστε, το ξέρουμε αλλά μας συμβαίνει κάθε που έρχεται αυτή η εποχή. Θέλουμε λοιπόν λίγη ηρεμία από τον παραλογισμό και την γκρίνια της Τετάρτης και για ακόμα μία φορά, το ροζ θα μας καλμάρει.

BaggyScrawnyArawana size restricted

Βλέπεις, τις Τετάρτες φοράμε ροζ σαν άλλα Mean Girls μήπως και αλλάξει η διάθεσή μας και μεταμορφωθούμε από Regina George σε Candy Heron. Αφιερώνουμε λοιπόν στο ροζ το daily nailspiration και αυτής της Τετάρτης γιατί, αν μπορεί κάτι να μας φτιάξει τη διάθεση, αυτό είναι το μανικιούρ. Όπως κάθε μέρα, αναζητήσαμε στα μήκη και τα πλάτη του instagram όμορφα ροζ μανικιούρ και έχουμε τα καλύτερα.

Από πολύ έντονα ως και πολύ διακριτικά, με διακριτικά ή out there σχέδια, με λάμψη ή και ματ... έχουμε ένα στιλ για όλες και δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις ένα που σου αρέσει ακόμα και αν το ροζ δεν είναι ένα από τα χρώματα που αγαπάς. Το μόνο που μένει τώρα είναι να φτιάξεις κάτι να πιείς και να κάνεις scroll στην παρακάτω galley για να δεις όλα τα μανικιούρ που συγκεντρώσαμε.

Και αν θέλεις να γκρινιάξεις αλλά κρατιέσαι, δεν είσαι μόνη σου, είμαστε μαζί σου και σου λέμε να γκρινιάξεις όσο θέλεις. Το 2020 άλλωστε μοιάζει με μία ατελείωτη, σουρεαλιστική Τετάρτη...

Διάβασε ακόμα: 10 μαυρόασπρα μανικιούρ που θέλουμε να κάνουμε άμεσα!