Αυτό είναι το προϊόν που πρέπει να φοράς πάντα κάτω από τη μάσκα σου

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Αυτό είναι το προϊόν που πρέπει να φοράς πάντα κάτω από τη μάσκα σου

Επιβάλλεται σχεδόν... 

Το έχουμε πει πολλές φορές και θα συνεχίσουμε για το λέμε γιατί πρέπει: Η μάσκα προστασίας είναι αδιαπραγμάτευτη. Είναι αυτή που μας προστατεύει από τον κορονοϊό που ήρθε να αλλάξει τη ζωή μας και τη φοράμε παντού και πάντα. Το τι φοράμε και τι δεν φοράμε από κάτω της βέβαια είναι ένα άλλο θέμα. Όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές, το μικροκλίμα που δημιουργείται κάτω από τη μάσκα είναι ό, τι χειρότερο για την επιδερμίδα και τα προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ που φοράμε πρέπει να είναι πολύ προσεκτικά επιλεγμένα. Ένα όμως πρέπει να φοράς πάντα κάτω από τη μάσκα σου ό, τι και αν κάνεις... Το αντηλιακό!

Ναι, το αντηλιακό δεν πρέπει να λείπει από την επιδερμίδα σου ούτε με τη μάσκα, ούτε τον χειμώνα. Χρειάζεσαι προστασία και από τον ήλιο, εκτός από τον κορονοϊό αλλά ξέρουμε τι σκέφτεσαι... Τα σπυράκια. Τα σπυράκια είναι ένα θέμα που έτσι κι αλλιώς μας απασχολεί με τη μάσκα και το αντηλιακό δεν θα το εντείνει αν επιλέξεις σωστά.

Διαλέγοντας ένα αντηλιακό κατάλληλο για την επιδερμίδα σου, παρέχεις στο δέρμα σου προστασία και θρέψη χωρίς να το επιβαρύνεις. Αν μάλιστα αυτό το αντηλιακό έχει και χρώμα, μπορείς να παραλείψεις και το μακιγιάζ αφήνοντας το δέρμα σου να αναπνεύσει καλύτερα. Ποιο αντηλιακό όμως να διαλέξεις;

Παρακάτω έχουμε 5 επιλογές αντηλιακών για κάθε τύπο επιδερμίδας με χρώμα και πλούσια συστατικά που μόνο θα βοηθήσουν και θα προστατεύσουν την επιδερμίδα σου. Ρίξε μία ματιά, βρες το δικό σου και φόρα το κάθε μέρα όπως και τη μάσκα σου.

Διάβασε ακόμα: Όλα τα tips για να κάνεις χαλαρά κύματα στα μαλλιά σου με την πρέσα ισιώματος