Οι πανσέδες είναι τα πιο όμορφα χειμερινά λουλούδια και τους θέλουμε στα νύχια μας

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Οι πανσέδες είναι τα πιο όμορφα χειμερινά λουλούδια και τους θέλουμε στα νύχια μας

Είναι και πανεύκολο να τους αντιγράψουμε... 

Τα λουλούδια είναι νούμερο ένα στην ανοιξιάτικη θεματολογία μας γιατί τα περισσότερα τότε ανθίζουν. Την άνοιξη γεμίζει ο κόσμος γύρω μας χρώματα και αρώματα λουλουδιών αλλά και ο χειμώνας έχει τη χάρη του πρέπει να σου θυμίσουμε. Βλέπεις, υπάρχουν πολλά λουλούδια που ανθίζουν τον χειμώνα αλλά το πιο όμορφο από όλα είναι ο πανσές. Ναι, ο μικροσκοπικός, πολύχρωμος πανσές είναι το πιο χαρούμενο, χαμογελαστό λουλούδι του χειμώνα!

Είναι ένα ντελικάτο άνθος που υπάρχει σε πολλά χρώματα και ομορφαίνει τον μουντό χειμώνα. Ναι, αγαπάμε τους πανσέδες γιατί μας κάνουν να χαμογελάμε κι ας κάνει κρύο έξω και σήμερα τους θέλουμε στα νύχια μας. Ναι, μπορούμε να τους έχουμε...

Οι πανσέδες, αν και περίτεχνοι και πανέμορφοι, είναι ιδιαίτερα εύκολοι στην αντιγραφή. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα μικρό πινέλο και υπομονή. Οι συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις είναι δεκάδες και το αποτέλεσμα oh so chic. Σήμερα λοιπόν, το daily nailspiration γεμίζει λουλούδια μία ανάσα πριν τον χειμώνα γιατί βρήκαμε τέλεια nail art.

10 σχέδια με πανέμορφους πανσέδες που μπορείς να αντιγράψεις και να δώσεις χρώμα στο ΣΚ σου με τον πιο ρομαντικό τρόπο. Κάνε ένα ακόμα scroll και ξεκίνα το DIY! Και αν βγεις να κάνεις τα ψώνια σου, αναζήτησε ένα γλαστράκι με πανσέδες... Θα δώσει χρώμα στο σπίτι ή το μπαλκόνι σου!

Διάβασε ακόμα: Ο καιρός κρύωσε, ώρα για #SweaterNails