Μερικά ακόμη ασπρόμαυρα νύχια γιατί όσα και αν δούμε δεν είναι ποτέ αρκετά

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Μερικά ακόμη ασπρόμαυρα νύχια γιατί όσα και αν δούμε δεν είναι ποτέ αρκετά

Δέκα ακόμη σχέδια που μας ξετρέλαναν

Οι Τρίτες έχουν κάτι το… αδιάφορο, δεν βρίσκεις; Δεν μπορούμε να εξηγήσουμε το πώς, αλλά οι Τρίτες περνούν χωρίς να το καταλάβουμε. Δεν είναι αντιπαθητικές σαν τις Τετάρτες ούτε εκνευριστικές σαν τις Δευτέρες. Δεν είναι ούτε –σχεδόν- χαρούμενες σαν τις Πέμπτες και φυσικά, καμία σύγκριση με τις Παρασκευές. Η Τρίτη είναι απλά μία Τρίτη και σήμερα θα την ομορφύνουμε.

Καθώς σκεφτόμασταν το θέμα του σημερινού daily nailspiration, βρεθήκαμε να ψάχνουμε (και να κρατάμε screenshots) από ασπρόμαυρα ή μαυρόασπρα (όπως το δει κανείς) μανικιούρ που μας άρεσαν γιατί και αυτά μπορούν να θεωρηθούν βαρετά… Αν τα συγκρίνουμε με τα μικρά έργα τέχνης με τα οποία ασχολούμαστε συνήθως, τα ασπρόμαυρα μανικιούρ φαίνονται πιο αδιάφορα, δεν είναι όμως.

Είναι απίστευτα κομψά, εντυπωσιακά και οι παραλλαγές τους είναι δεκάδες. Γι’ αυτό τα επιλέξαμε για ακόμα μία φορά σήμερα. Γιατί είναι παρεξηγημένα αλλά δεν τα χορταίνουμε και μπορούν πραγματικά να ομορφύνουν τις αδιάφορες Τρίτες μας. Και όχι, αν η Τρίτη ήταν μανικιούρ δεν θα ήταν ασπρόμαυρο, μην μπερδεύεσαι.

Κάνε ένα scroll ακόμα για να βρεις όλα τα σχέδια που κρατήσαμε για εσένα στην παρακάτω gallery και δοκίμασε να φτιάξεις μόνη σου μερικά από αυτά. Δεν έχουμε μόνο περίτεχνα σχέδια αλλά και απλά, doable designs. Ρίξε μία ματιά…

Διάβασε ακόμα: Αυτά τα χρώματα θα φοράμε στα νύχια μας από τώρα ως και τον Απρίλιο