Παγκόσμια Ημέρα Άνδρα: 10 υπέροχα αρώματα για να χαρίσεις σήμερα στον άνδρα της ζωής σου

Μαρία Ροδίτη
Παγκόσμια Ημέρα Άνδρα: 10 υπέροχα αρώματα για να χαρίσεις σήμερα στον άνδρα της ζωής σου

Είναι μια τέλεια ευκαιρία να δείξεις την αγάπη σου!

Ήξερες πως σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα του Άνδρα; Πιθανότατα, όχι! Η αλήθεια είναι ότι όλοι και όλες γνωρίζουμε τη Διεθνή Ημέρα της Γυναίκας (aka 8 Μαρτίου), τη γιορτάζουμε κάθε χρόνο με δώρα, λουλούδια και όμορφες πράξεις προς τις γυναίκες της ζωής μας, όμως… παραμελούμε άθελά μας τους άνδρες.

Σήμερα, λοιπόν, που γιορτάζουν οι άνδρες- μέσα σε αυτήν τη δύσκολη και περίεργη συνθήκη που όλοι βιώνουμε- είναι μια ευκαιρία να τους υπενθυμίσουμε πόσο τους αγαπάμε, τους νοιαζόμαστε και τους έχουμε ανάγκη. Πόσο απαραίτητοι και καλοδεχούμενοι είναι στη ζωή μας, αλλά και πόσο τους χρειαζόμαστε κάθε στιγμή και σε κάθε έκφανση της καθημερινότητάς μας.

Αφού, λοιπόν, δεν έχουμε την ευκαιρία- λόγω δεύτερου lockdown- να τους γιορτάσουμε με μια έξοδο σε κάποιο όμορφο εστιατόριο ή να κάνουμε μαζί τους ένα ταξίδι, θα τους δείξουμε πόσο τους αγαπάμε κάνοντάς τους δώρο ένα… άρωμα! Τι πιο όμορφο, άλλωστε, από ένα σαγηνευτικό και μυρωδάτο ανδρικό άρωμα;! Ρητορική είναι η ερώτηση.

Αρώματα με αναζωογονητικές νότες από κανέλα ή μήλο, με σανδαλόξυλο ή πικάντικο κάρδαμο και πολλές άλλες μυρωδιές θα βρεις στην παρακάτω gallery, ώστε να διαλέξεις αυτό που θα χαρίσεις στον αγαπημένο σου. Κι αν δεν έχεις αυτήν την περίοδο κάποιον σύντροφο, μη σκας! Μπορείς να γιορτάσεις τον μπαμπά σου, τον αδελφό σου ή τον καλύτερό σου φίλο. Η επιλογή είναι δική σου και τα αρώματα τόσο αινιγματικά, τολμηρά και μεθυστικά που… δε θα ξέρεις ποιο να διαλέξεις.

Διάβασε ακόμα: Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Όλες οι λεπτομέρειες για το χθεσινό beauty look της