American Music Awards 2020: Το beauty look που ξεχωρίσαμε ανήκει στην JLo

Μαρία Ροδίτη
American Music Awards 2020: Το beauty look που ξεχωρίσαμε ανήκει στην JLo

Ήταν για ακόμη μια φορά εκτυφλωτικά όμορφη.

Με ελάχιστο κόσμο και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας από τον Covid-19 πραγματοποιήθηκαν χθες βράδυ τα American Music Awards στο Microsoft Theater στο Los Angeles. Πρόκειται για τα μουσικά βραβεία της Αμερικής, τα οποία δίνονται έπειτα από ψηφοφορία του κοινού, σε αντίθεση με τα Grammys, για τα οποία αποφασίζει επιτροπή ειδικών.

Στο κόκκινο χαλί οι παρουσίες ήταν πολύ λίγες, τα shows στη σκηνή προσαρμόστηκαν στην κατάσταση και οι απονομές έγιναν με μεγάλη προσοχή και μεμονωμένες εμφανίσεις των καλλιτεχνών στη σκηνή.

Παρά τις πρωτόγνωρες και περίεργες αυτές συνθήκες, δε θα μπορούσαμε να μη θαυμάσουμε και να μην παρατηρήσουμε τις stars που μας εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους. Εμάς, συγκεκριμένα, - όπως κατάλαβες και από τον τίτλο- μας γοήτευσε μία και αυτή είναι η Jennifer Lopez. Η γυναίκα αυτή, εκτός από το γεγονός ότι δεν περνά χρόνος από πάνω της, έχει κάτι το εκτυφλωτικό, σαγηνευτικό, γοητευτικό όποια κι αν είναι η εμφάνισή της.

Και χθες το βράδυ, πραγματικά, ήταν τόσο όμορφη και ξεχωριστή. Η Jennifer Lopez έκλεψε την παράσταση κυρίως με το make up look της, στο οποίο πρωταγωνιστής ήταν το floating liner. Ναι, ναι! Αναφερόμαστε σε αυτήν τη γραμμή που γίνεται με μολύβι ματιών και μοιάζει να αιωρείται στο άνω βλέφαρο. Πίσω από το φανταστικό αυτό μακιγιάζ βρίσκονται τα μαγικά χέρια της celebrity make up artist, Mary Phillips.

https://www.instagram.com/p/CH6aEX9AfMJ

Όπως βλέπεις, τα χρώματα στα μάτια κινήθηκαν σε nude-καφέ τόνους με ασημί λάμψεις, που ταίριαζαν απόλυτα με το silver σύνολο της superstar. Μάλιστα, σύμφωνα με τη Mary Phillips και το Instagram caption της, σκοπός της ήταν να δημιουργήσει ένα λάγνο αποτέλεσμα στο βλέμμα της Jennifer Lopez, χάρη στο graphic liner που θύμιζε 60’s εποχή.

Τα μαλλιά της Jennifer Lopez, ως συνήθως, έφεραν την υπογραφή του Chris Appleton. Το super fresh καρέ της έγινε ακόμα πιο glam και ενδιαφέρον μιας και ο celebrity hairstylist δημιούργησε wet look με ελαφρά waves. Όσο για τα νύχια της; Φυσικά, ήταν δια χειρός Tom Bachik, είχαν 90’s αναφορές και σε κάθε νύχι σχηματιζόταν με μαύρο βερνίκι ένα γράμμα της λέξης “Mama Cita”.

https://www.instagram.com/p/CH6Y1PQB1PV
https://www.instagram.com/p/CH6Zat5nuvI

Και αφού τώρα αναλύσαμε όλο το beauty look της υπέροχης Jennifer Lopez, θέλουμε να παρατηρήσεις ξανά και ξανά το βίντεο, τις φωτογραφίες και την gallery και να μας πεις… Δε θα ήθελες υπό κανονικές συνθήκες, χωρίς Covid-19, να είναι παρόμοια η εμφάνισή σου στα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς;! Εμείς, πάντως, πολύ θα το θέλαμε, αν όλα ήταν κανονικά!



Διάβασε ακόμα: Αυτά είναι τα μυστικά ομορφιάς των Γαλλίδων για παντοτινή νεότητα