Η Bella Hadid άλλαξε- για ακόμη μια φορά- κούρεμα

Μαρία Ροδίτη
Η Bella Hadid άλλαξε- για ακόμη μια φορά- κούρεμα

Δε σταματά τις μεταμορφώσεις το supermodel!

Το 2020 είναι ξεκάθαρα η χρονιά των αλλαγών –και στη ζωή μας λόγω κορονοϊού- και στα hair looks. Δεν μπορούμε πραγματικά να μετρήσουμε από την αρχή του έτους πόσες ξένες και Ελληνίδες celebrities έχουν επισκεφθεί το κομμωτήριό τους και, είτε έχουν αποκτήσει νέο κούρεμα, είτε έχουν βάψει τα μαλλιά τους σε ένα νέο, διαφορετικό χρώμα από αυτό που είχαν.

Ναι, σε αυτήν την κατηγορία ανήκει και η Bella Hadid, η οποία φέτος δεν έχει καθίσει σε ησυχία όσον αφορά τα μαλλιά της. Μέσα στην καραντίνα την είδαμε να κόβει τα μαλλιά της σε αφέλειες μόνη της. Πριν περίπου έναν μήνα, επισκέφθηκε το κομμωτήριό της και βγήκε εντελώς ανανεωμένη από αυτό, με μακριά μαλλιά και curtain bangs.

Την προηγούμενη εβδομάδα την είδαμε να έχει βάψει τα μαλλιά της κόκκινα (ναι, κόκκινα!) και πραγματικά μας ξάφνιασε. Μάλλον, όμως, πρέπει να καταλάβουμε ότι η Bella Hadid είναι ένα ανήσυχο πνεύμα, που δεν της αρέσει να κάθεται σε ησυχία, γιατί μόλις χθες αποκάλυψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το νέο της κούρεμα. Ναι, άλλαξε πάλι τα μαλλιά της.

https://www.instagram.com/p/CH2x5s4Btym

Βλέπεις την αλλαγή της; Το μοντέλο έχει πλέον καρέ, shag κούρεμα και… αφέλειες. Τι είναι το shag; Πρόκειται για τα φιλαριστά μαλλιά με πολλά layers, ένα κούρεμα που ήταν ιδιαιτέρως δημοφιλές στα 70’s και 90’s και – όπως βλέπεις- αποτελεί και φέτος μεγάλο hair trend. Με αυτό το κούρεμα τα μαλλιά αποκτούν υπέροχο όγκο και η συνολική εμφάνιση δείχνει αθεράπευτα cool και… sexy. Όσο για τις αφέλειες της Bella; Έχουμε μια αμφιβολία για το αν είναι πραγματικές ή αν είναι clips, αλλά ο χρόνος… θα δείξει.

Διάβασε ακόμα: Αυτά είναι τα μυστικά ομορφιάς των Γαλλίδων για παντοτινή νεότητα