Ολοκληρωμένη φροντίδα με μία μόνο κίνηση!

Ολοκληρωμένη φροντίδα με μία μόνο κίνηση!

Στις μέρες μας, οι έντονοι ρυθμοί στην καθημερινότητα μίας σύγχρονης γυναίκας δεν της αφήνουν περιθώρια για πολύωρη περιποίηση. Όμως, μία γυναίκα παρόλη την πίεση και τις υποχρεώσεις, έχει πάντα την ανάγκη να δείχνει νέα και όμορφη. Γι’ αυτό άλλωστε και οι απαιτήσεις της από τα καλλυντικά της είναι αυξημένες. Θέλει ένα προϊόν πολυχρηστικό, ένα προϊόν που θα της προσφέρει maximum περιποίηση σε minimum χρόνο και με άψογο αποτέλεσμα. Η tecnoskin® έρχεται να καλύψει αυτή την ανάγκη με τη σειρά “All in 1”, η οποία περιέχει τα πιο σύγχρονα συστατικά σε μέγιστες συγκεντρώσεις ώστε να προσφέρει στην επιδερμίδα ολοκληρωμένη φροντίδα και τέλεια εμφάνιση με μία μόνο κίνηση!

Για όσες γυναίκες επιθυμούν το τέλειο δέρμα σε λίγα λεπτά, η ΤΟΤΑL BEAUTY FACE CREAM CC της tecnoskin®, σε δύο χρωματικούς τόνους (light και medium), αποτελεί το ιδανικό προϊόν! Σύμφωνα με κλινικές μελέτες, χάρη στον πολυδύναμο αντιγηραντικό παράγοντα που περιέχει, μειώνει ορατά τις ρυτίδες έως και 41,2%, ενισχύοντας και προστατεύοντας το κολλαγόνο, ενώ παράλληλα ενυδατώνει την επιδερμίδα (+55,3%) κάνοντάς την να φαίνεται φρέσκια και ανανεωμένη. Επιπλέον, προστατεύει από τον ήλιο, προσφέρει ομοιόμορφο χρωματικό τόνο και σβήνει τις ατέλειες, κάνοντας την επιδερμίδα να φαίνεται λαμπερή.

Όμως η περιποίηση δεν τελειώνει εδώ! Αν επιθυμείς φωτεινό και νεανικό βλέμμα η TOTAL BEAUTY EYE CREAM CC αποτελεί το πλέον πρωτοποριακό προϊόν για την περιοχή των ματιών, καθώς μειώνει τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια κατά 38,6%, “σβήνει” τους μαύρους κύκλους και κάνει micro-lifting! Επίσης, ενυδατώνει αποτελεσματικά την επιδερμίδα (+27%) και δρα αντιοξειδωτικά, ενώ με το φυτικής προέλευσης δραστικό που περιέχει, προσφέρει άμεση και διαρκή σύσφιξη! Τέλος, ο χρωματικός τόνος καλύπτει στο 100% των ατόμων τους μαύρους κύκλους και τη θαμπάδα στο βλέφαρο για φωτεινό και νεανικό βλέμμα.

tecno2

Χρησιμοποίησε κι εσύ το προϊόν που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου, χωρίς να σπαταλάς χρόνο!

Μπορείς πραγματικά να σκεφτείς κάτι πιο ολοκληρωμένο για την επιδερμίδα σου;

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σειρά ALL IN 1 μπείτε εδώ : https://bit.ly/2Gkmo6g

DPG Network