Η Κάτια Ταραμπάνκο μόλις άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της

Μαρία Ροδίτη
Η Κάτια Ταραμπάνκο μόλις άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της

Νέο hair look για το μοντέλο!

Τι έχει συμβεί το 2020; Και όχι, δεν αναφερόμαστε στην πανδημία του κορονοϊού. Μιλάμε για τις αλλαγές που κάνουν στα μαλλιά τους οι Ελληνίδες και ξένες celebrities. Πραγματικά, σε καθημερινή βάση (χωρίς υπερβολή), μαθαίνουμε ή ανακαλύπτουμε μέσα από το Instagram απίστευτες αλλαγές στο hair look τής κάθε μίας.

Κάπως έτσι έγινε και με την Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία πλέον έχει νέο χρώμα στα μαλλιά της. Ναι! Η νικήτρια του GNTM2 υιοθέτησε ένα ανατρεπτικό και καθόλου αναμενόμενο hair color trend. Δεν έβαψε τα μαλλιά της ούτε καστανά σκούρα, ούτε μαύρα, ούτε κόκκινα, που θα μπορούσαμε να φανταστούμε κάνοντας μια πρώτη σκέψη. Η Κάτια έχει πλέον… ροζ-φούξια μαλλιά!

Εμάς μας αρέσει πολύ αυτή η αλλαγή της Κάτιας, την οποία εσύ μπορείς να δεις ευθύς αμέσως στην παρακάτω gallery. Να σου θυμίσουμε, βέβαια, πως δεν είναι η πρώτη «μεταμόρφωση» που κάνει το μοντέλο. Από τη μέρα που μπήκε στο GNTM2 μέχρι και σήμερα πειραματίζεται διαρκώς με τα μαλλιά της.

Στο reality show τη γνωρίσαμε με κοντό καρέ μαλλί, το οποίο αργότερα οι hair experts αποφάσισαν ότι έπρεπε να γίνει pixie cut-όπως και έγινε- και μετέπειτα, η Κάτια Ταραμπάνκο δοκίμασε αρκετά διαφορετικά χρώματα στα μαλλιά της, ενώ έκοψε ακόμα πιο κοντό το μήκος τους. Ας μη σε κρατάμε, όμως, άλλο σε αγωνία... Περιηγήσου στην gallery, δες το νέο ροζ- φούξια χρώμα στα μαλλιά της, αλλά και τα προηγούμενα χρώματα που έχει τολμήσει και… η επιλογή δική σου!

Διάβασε ακόμα: DIY Time! Μείνε στο σπίτι και φτιάξε αυτήν την τέλεια κοτσίδα