DIY Time! Μείνε στο σπίτι και φτιάξε αυτήν την τέλεια κοτσίδα

Μαρία Ροδίτη
DIY Time! Μείνε στο σπίτι και φτιάξε αυτήν την τέλεια κοτσίδα

Είναι πολύ εύκολη, θα δεις…

Έχεις μπει κι εσύ σε «flight mode», όπως κι εμείς; Δεν ξέρουμε τι ώρα είναι, ούτε και ποια μέρα καραντίνας και από όσα ακούμε στις ειδήσεις, μάλλον θα παραταθεί κι άλλο αυτή η κατάσταση. Ψυχραιμία και υπομονή! Δε μένει και κάτι άλλο να κάνουμε, εκτός από το να αναμένουμε την έξοδό μας από το σπίτι για πιο ευχάριστα πράγματα από το #6 και το #2 που στέλνουμε στο 13033.

Ως τότε, δεν πρέπει- και για την ψυχολογία μας- και για λόγους δουλειάς να είμαστε απεριποίητες μέσα στο σπίτι. Όχι! Προφανώς και δε θα σου πούμε να πάρεις την πρέσα ισιώματος, ούτε και το ψαλίδι να ξεκινήσεις να φτιάχνεις μπούκλες. Αν θέλεις θα το κάνεις, αλλά εμείς θα παραμείνουμε σε πιο χαλαρό mood.

Θα σου προτείνουμε, όμως, μια τέλεια κοτσίδα που είναι ιδανική για να φαίνεσαι περιποιημένη στα zoom meetings με τους συναδέλφους σου και όταν μιλάς με τις κολλητές σου. Είναι πανεύκολη, γίνεται σε χρόνο dt και την έφτιαξε η αγαπημένη μας, @annalovesbraids.

https://www.instagram.com/p/CH59_GqreGv

Είναι όντως εύκολη. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να πιάσεις σε κλασική αλογοουρά τα μαλλιά σου. Μετά, χωρίζεις σε τέσσερα μέρη το ponytail και δένεις στη μέση με λαστιχάκι το κάθε ένα. Προσοχή! Το τρίτο μέρος θα πρέπει να είναι πιο μικρό από τα άλλα. Στη συνέχεια, πλέκεις την πλεξούδα κατεβάζοντας προς τα κάτω κάθε φορά το λαστιχάκι του κάθε μέρους και μόλις φτάσεις στο τέλος, αφαιρείς τα λαστιχάκια. Δένεις την πλεξούδα σου με ένα διάφανο λαστιχάκι ή με ένα oversized scrunchie, για να κάνεις statement, αν θέλεις. Τι λες; Θα τη δοκιμάσεις;

Διάβασε ακόμα: American Music Awards 2020: Το beauty look που ξεχωρίσαμε ανήκει στην JLo