Για σήμερα το «μενού» έχει 20 nude nail art που θα σου φτιάξουν τη μέρα

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Για σήμερα το «μενού» έχει 20 nude nail art που θα σου φτιάξουν τη μέρα

…και τα χέρια

Υπό κανονικές συνθήκες, μία ημέρα σαν τη σημερινή δεν θα χρειαζόταν τίποτα παραπάνω από τους φίλους μας και γυαλιά ηλίου. Θα είχαμε ήδη κανονίσει την εκδρομή ή τις βόλτες μας και θα ετοιμαζόμασταν αργά και νωχελικά όμως… Σήμερα δεν κάνουμε αυτό. Κινούμαστε αργά και νωχελικά μέσα στο σπίτι όπου και θα παραμείνουμε γιατί έτσι πρέπει.

Μέχρι να περάσει η πανδημία ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες των αρχών και περιορίζουμε τις μετακινήσεις. Δεν συναθροιζόμαστε και αυτό μπορεί να μας ρίχνει λίγο αλλά δεν πειράζει. Όπως είπαμε, έτσι πρέπει οπότε κάνουμε υπομονή και βρίσκουμε άλλα πράγματα για να μας ανεβάσουν, όπως για παράδειγμα το μανικιούρ.

Για το σημερινό, ηλιόλουστο daily nailspiration, ετοιμάσαμε 20 nude nail art για να απολαύσουμε όλες μαζί με έναν ακόμα καφέ. Τα nude νύχια άλλωστε είναι μία από τις μεγαλύτερες αδυναμίες μας και πάντα μας φτιάχνουν το κέφι.

Σε προσκαλούμε λοιπόν να κάνεις ένα ακόμα scroll προς την παρακάτω gallery, σε παρακαλούμε να μείνεις σπίτι όπως και εμείς και φυσικά να κάνεις λίγη ακόμα υπομονή. Όλα θα πάνε καλά στο τέλος girl, θα το δεις…

Διάβασε ακόμα: 10 super minimal nail art που είναι τέλεια για κοντά νύχια