10 super minimal nail art που είναι τέλεια για κοντά νύχια

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
10 super minimal nail art που είναι τέλεια για κοντά νύχια

…και ναι, μπορείς να τα κάνεις μόνη σου

Πόσο υπέροχη ημέρα η Παρασκευή! Είναι η πιο χαρούμενη ακόμα και όταν δεν έχει λιακάδα. Σήμερα όμως ο ήλιος λάμπει φανταστικά και μας ανεβάζει τη διάθεση και μόνο που ξέρουμε ότι είναι Παρασκευή! Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, αυτό το ΣΚ θα είναι ηλιόλουστο και ζεστό και τα μηνύματα 6 θα πέσουν βροχή (see what we did there?) γι´αυτό είπαμε να μην σε βάλουμε σε κόπο με το μανικιούρ σου.

Αποφασίσαμε το σημερινό daily nailspiration να το αφιερώσουμε στα σούπερ μίνιμαλ μανικιούρ που λατρεύουμε τα οποία είναι παράλληλα και πανεύκολα. Όσο πιο απλό το σχέδιο, τόσο πιο chic το αποτέλεσμα και έχουμε έτσι το απόλυτο win-win! Το σχέδια να κάνεις όμως; Μην ανησυχείς, τα βρήκαμε όλα.

Στην gallery που –ως συνήθως- ακολουθεί, έχουμε 10 nail art πoυ θα σου πάρουν μόλις 5 λεπτά και θα αποσπάσουν δεκάδες like αν τα ανεβάσεις στο Instagram. Είναι πολύ κομψά, πάνε με όλα και θα μπορέσεις να απολαύσεις τον ήλιο στο πάρκο ή στο μπαλκόνι σου με πανέμορφα νύχια και πολλές nailfies. Για ρίξε μία ματιά παρακάτω και μην το παρακάνεις με τη βόλτα, είπαμε να κάνεις έναν περίπατο στη λιακάδα, μέχρι εκεί!

Διάβασε ακόμα: Αυτά τα nail art είναι τόσο χειμερινά που μοιάζουν με ζεστά πουλόβερ