10 mascara για εσένα που έχεις πολύ κοντές βλεφαρίδες!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
10 mascara για εσένα που έχεις πολύ κοντές βλεφαρίδες!

Δίνουν απίθανο μήκος!

Αν έχεις κοντές βλεφαρίδες τότε ξέρουμε πολύ καλά ότι φοράς συχνά extensions και για λίγο αισθάνεσαι τέλεια χωρίς να παλεύεις με τις μάσκαρα. Σε καταλαβαίνουμε! Όλες μας θέλουμε άλλωστε μακριές, εντυπωσιακές βλεφαρίδες. Τα extensions ωστόσο δεν είναι καλό να τα φοράς συνέχεια. Επιβαρύνεις τις δικές σου βλεφαρίδες και αν το παρακάνεις, μπορεί να προκαλέσεις μόνιμο πρόβλημα. Όχι, δεν θα σε βλάψουν τα υλικά που χρησιμοποιούν οι αισθητικοί. Και μόνο το βάρος των βλεφαρίδων και η πίεση στη ρίζα της τρίχας προκαλούν φθορά.

Προτείνουμε λοιπόν να αφήσεις για λίγο τις βλεφαρίδες σου να ηρεμήσουν, κυρίως μετά τα extensions του καλοκαιριού. Πως θα το κάνεις αυτό; Αφαιρώντας τα τουφάκια και ίσως αφήνοντας τις βλεφαρίδες σου άβαφες αλλά ξέρουμε πως, το δεύτερο, δεν γίνεται. Μαζί με την επιστροφή μας στο γραφείο, επιστρέφει και το καθημερινό μακιγιάζ και η μάσκαρα μερικές φορές δεν αρκεί, κυρίως αν έχεις ιδιαίτερα κοντές βλεφαρίδες.

Εμείς είμαστε όμως εδώ για να βοηθήσουμε! Έχοντας κάνει τα απαραίτητα crash tests, καταλήξαμε στις δέκα μάσκαρα που χαρίζουν απίθανο μήκος στις βλεφαρίδες και όχι μόνο. Συνδυάζουν τεχνολογίες, συστατικά και πρωτοποριακούς σχεδιασμούς για τα βουρτσάκια τους ώστε να κάνουν τις βλεφαρίδες σαν ψεύτικες. Ναι, ακόμα και τις πιο κοντές.

Κάνε λοιπόν ένα ακόμη scroll γιατί στην παρακάτω Gallery θα βρεις όλες αυτές τις μάσκαρα που απευθύνονται σε εσένα που έχεις πολύ κοντές βλεφαρίδες. Μην μας ευχαριστείς, δοκίμασέ τις και ευχαρίστησέ μας μετά!

Διάβασε ακόμα: #TBT Ένα τέλειο tip για το μακιγιάζ που μας έρχεται από το 1957