7 skincare experts που πρέπει να ακολουθήσεις στο Instagram

Μαρία Ροδίτη
7 skincare experts που πρέπει να ακολουθήσεις στο Instagram

Ακόμα να πατήσεις το follow button;

Εδώ και μερικά χρόνια το skincare- εκτός από ανάγκη της επιδερμίδας μας- έχει γίνει και μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στον χώρο της ομορφιάς. Σχεδόν κάθε μέρα (χωρίς υπερβολή) ξεπετάγονται νέα συστατικά και ολοκαίνουρια προϊόντα από τα διάφορα brands του κόσμου, που υπόσχονται να σου χαρίσουν υπέροχη επιδερμίδα από την κορυφή ως τα νύχια.

Την ίδια στιγμή πολλές είναι οι celebrities ανά τον κόσμο που αποκαλύπτουν τα μυστικά ομορφιάς τους και μας βάζουν στο τρυπάκι να τα δοκιμάσουμε και να δούμε αν πράγματι έχουν αποτέλεσμα. Ο «κύκλος» αυτός ολοκληρώνεται με τον κόσμο των social media, όπου πολλοί experts μοιράζονται με τους followers τους tips, diy συνταγές και προϊόντα που έχουν δράσει στο δικό τους πρόσωπο όσο το δυνατόν καλύτερα.

Γι’ αυτήν την τελευταία κατηγορία θα σου μιλήσουμε σήμερα σε αυτό εδώ το θέμα. Για τους skincare experts που έχουμε βρει στο Instagram και τους οποίους πρέπει να ακολουθήσεις κι εσύ εδώ και τώρα. Το follow button τους κυριολεκτικά σε καλεί να το πατήσεις. Ο λόγος;

Είναι ειδικοί, οι οποίοι χρησιμοποιούν το κανάλι επικοινωνίας τους -στην προκειμένη περίπτωση το Instagram- για να διδάξουν, κατατοπίσουν και ενημερώσουν το απλό κοινό για ό,τι νέο κυκλοφορεί στον χώρο του skincare, για μυστικά ομορφιάς, θαυματουργά και γρήγορα tips, τα οποία χαρίζουν άμεσα λαμπερό, υγιές και απαλό δέρμα. Στην παρακάτω gallery σού τους συστήνουμε και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αδράξεις την ευκαιρία, να πατήσεις follow και να «ταξιδέψεις» μαζί τους στα άδυτα του skincare.

Cover photo: @thelafacialist

Διάβασε ακόμα: Η Χαρά Παπανικολάου μάς αποκάλυψε τα πάντα για το χθεσινό beauty look της Βίκυς Καγιά