Σήμερα έχουμε τεράστια όρεξη για glitter…

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Σήμερα έχουμε τεράστια όρεξη για glitter…

Είναι απορίας άξιο!

Δεν ξέρω τι με έπιασε σήμερα αλλά από το πρωί, από πολύ, πολύ νωρίς, είχα αποφασίσει ότι το σημερινό daily nailspiration θα αφορά το… glitter. Αν είσαι φαν της στήλης της ομορφιάς εδώ στο queen.gr, τότε ξέρεις ότι το γαλλικό και το glitter δεν είναι στις συμπάθειές μου (για να το πω κομψά). Γι´αυτό απορήσα σήμερα με αυτή την τεράστια όρεξη για λάμψη και glitter.

Σκέφτηκα ότι μπορεί να φταίνε οι γιορτές αλλά αργούν ακόμα, όσο και αν έχω μπει σε γιορτινό mood. Μετά σκέφτηκα ότι το glitter είναι αντίδραση στη σημερινή, μουντή και βροχερή ημέρα. Ίσως. Ίσως όμως και απλά να άλλαξα μετά από τόση καραντίνα… Όλα είναι πιθανά. Σε κάθε περίπτωση σταμάτησα να το σκέφτομαι και πέρασα από τη θεωρία στην πράξη μπαίνοντας στο Instagram.

Με το ένα φρύδι ελαφρώς σηκωμένο σε ακούσια ένδειξη διαμαρτυρίας, πληκτρολόγησα #GlitterNails και δεν ήξερα ποιο να πρωτοκάνω screenshot. Το φρύδι κατέβηκε, το χαμόγελο πλάτυνε και είχα γεμίσει με δεκάδες φωτογραφίες από nail art που μου άρεσαν πραγματικά, πολύ ειλικρινά πολύ. Είχαν όλα glitter και ήταν όλα τέλεια.

Πριν πω λοιπόν «τι άλλο θα μου συμβεί το 2020» αφού άρχισε να μου αρέσει το glitter, σε προσκαλώ στην παρακάτω gallery που θα βάλει λάμψη στα χέρια και τη μέρα σου είτε αγαπάς το glitter είτε όχι. Enjoy…

Διάβασε ακόμα: Το σκούρο πράσινο είναι τάση αλλά και γιορτινό γι᾽αυτό δες 10 τέλεια #DarkGreen nail art