Red Passion! 10 κατακόκκινα κραγιόν για να φορέσεις στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων

Μαρία Ροδίτη
Red Passion! 10 κατακόκκινα κραγιόν για να φορέσεις στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων

All-time classic και φλογερά!

Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός; Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πως αύριο το βράδυ θα γιορτάσουμε σε ένα εντελώς πρωτόγνωρο ρεβεγιόν Χριστουγέννων, χωρίς τους αγαπημένους μας συγγενείς και φίλους. Είναι λίγο awkward, συμφωνείς; Δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά, όμως.

Και η αλήθεια είναι πως μόνο ένα πράγμα μπορεί να ανεβάσει τη διάθεση σε εμάς τα κορίτσια: το κόκκινο κραγιόν. Αυτό το μαγικό προϊόν, που δεν είναι απλά ένα προϊόν, είναι ένας θρύλος του μακιγιάζ, μπορεί να μας φτιάξει το κέφι, αλλά… και την εικόνα μας στο λεπτό.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως το κόκκινο κραγιόν είναι απόλυτα συνδεδεμένο με τις γιορτές. Είναι εκτυφλωτικό, λαμπερό, γιορτινό και απόλυτα σαγηνευτικό. Αλλάζει την εικόνα μας σε κλάσματα δευτερολέπτου και δίνει ένα luxurious twist στο beauty look μας. Θέλεις να σου πούμε κι άλλα;

Δε χρειάζεται, νομίζω. Τώρα το μόνο που πρέπει να κάνεις από εδώ και πέρα είναι να περιηγηθείς στην παρακάτω gallery και να ανακαλύψεις τα δέκα πιο εντυπωσιακά και κολακευτικά κόκκινα κραγιόν, που κυκλοφορούν στην αγορά αυτήν τη στιγμή. Είναι στο κόκκινο του πάθους, ταιριάζουν σε κάθε τόνο επιδερμίδας και σε περιμένουν να τα φορέσεις αύριο το βράδυ. Ρίξε μια ματιά, λοιπόν, και όσο ακόμα προλαβαίνεις κάνε την ηλεκτρονική παραγγελία σου για να τα αποκτήσεις. Ακόμα κι ένα zoom call να κάνεις την παραμονή Χριστουγέννων, πρέπει να είσαι λαμπερή και περιποιημένη. Και αυτό γίνεται μόνο με ένα κόκκινο κραγιόν!

Διάβασε ακόμα: Αυτό το συστατικό καταπολεμά τη λιπαρότητα και την αφυδάτωση της επιδερμίδας