Ναι και τα μαύρα nail art είναι γιορτινά και θα σου το αποδείξουμε

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Ναι και τα μαύρα nail art είναι γιορτινά και θα σου το αποδείξουμε

Έχουμε βρει τα πιο λαμπερά του instagram

Όταν μιλάμε για τα χρώματα των Χριστουγέννων σκεφτόμαστε το κόκκινο, το πράσινο, το χρυσό, το ασημένιο… Είναι τα παραδοσιακά γιορτινά χρώματα που γεμίζουν το σπίτι και το μακιγιάζ μας και τα λατρεύουμε όλα αλλά δεν είναι τα μόνα. Το μαύρο για παράδειγμα είναι και αυτό ένα γιορτινό χρώμα (ή μάλλον τόνος) ανάλογα με το πώς θα το φορέσεις. Είπαμε λοιπόν σήμερα, μετά από ένα σερί λαμπερών daily nailspiration να περάσουμε στην πιο dark και sexy πλευρά του γιορτινού μανικιούρ.

Βρήκαμε γι᾽αυτό το λόγο 10 υπέροχα, γιορτινά nail art που είναι μαύρα και θα τα λατρέψεις σίγουρα και ειδικά εσύ dark girl που δεν αποχωρίζεσαι το μαύρο μανικιούρ ούτε το καλοκαίρι (καλά κάνεις). Γιατί όμως να διαλέξεις μαύρο; Δεν υπάρχει γιατί! Μπορεί απλά να θέλεις κάτι διαφορετικό ή να ταιριάζει με τα ρούχα σου. Δεν υπάρχουν περιορισμοί στο μανικιούρ.

Κάνε λοιπόν ένα ακόμα scroll για να φτάσεις στην παρακάτω gallery όπου έχουμε συγκεντρώσει όλα τα μαύρα σχέδια για τα νύχια σου που θα δώσουν άλλο, λίγο πιο δark αέρα στο γιορτινό σου μανικιούρ. Και φυσικά μην ξεχνάς, αν αντιγράψεις κάποιο από αυτά κάνε μας tag στο Instagram!

Διάβασε ακόμα: Τα #RoseGold νύχια είναι η πιο girly γιορτινή επιλογή