Τα μανικιούρ αυτό το Σάββατο είναι ασορτί με τον καιρό…

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Τα μανικιούρ αυτό το Σάββατο είναι ασορτί με τον καιρό…

Γκρι και μουντό αλλά απίστευτα κομψό!

Ο καιρός τις τελευταίες ημέρες είναι πολύ κακός αλλά δεν μας έχει εκνευρίσει ακριβώς. Είναι χειμώνα, Χριστούγεννα πλησιάζουν και δεν γίνεται να τα περάσουμε με λιακάδα. Μάλιστα, ο καιρός είναι σύμμαχός μας στο να μείνουμε περισσότερο σπίτι. Το μουντό του χρώμα, όσο και αν μας μελαγχολεί έγινε η σημερινή μας έμπνευση για το daily nailspiration και επίσης δεν μας πειράζει!

Βλέπεις, το μουντό γκρι και όλες του οι αποχρώσεις είναι υπέροχα κομψό και θα μας προσφέρει ένα μικρό διάλειμμα από τη λάμψη των γιορτών και τα φωτεινά κόκκινα και πράσινα που κοιτούσαμε τόσες μέρες.

Με όλα αυτά στο μυαλό, αυτό το βροχερό Σάββατο, ετοιμάσαμε για εσένα μία gallery γεμάτη γκρι κομψά μανικιούρ που θα θέλεις να κάνεις, έστω και για ένα σαββατοκύριακο. Έχουμε εύκολες επιλογές, δύσκολες και σε κάθε απόχρωση που μπορεί να φανταστείς.

Φτιάξε λοιπόν ένα καυτό τσάι, κάθισε στον καναπέ και κάνε scroll για να δεις γκρι μανικιούρ που είναι ασορτί με τον καιρό. Θα σου αρέσουν και μπορεί να σου έρθει η όρεξη για λίγο DIY!

Διάβασε ακόμα: Ναι και τα μαύρα nail art είναι γιορτινά και θα σου το αποδείξουμε