Η Βάσω Νακοπούλου μάς αποκάλυψε πώς θα πετύχουμε το signature μακιγιάζ της Δέσποινας Βανδή

Μαρία Ροδίτη
Η Βάσω Νακοπούλου μάς αποκάλυψε πώς θα πετύχουμε το signature μακιγιάζ της Δέσποινας Βανδή

Και μας έδωσε και τα πιο χρήσιμα tips για την τέλεια γραμμή eyeliner!

Η Δέσποινα Βανδή είναι μια από τις πιο αγαπημένες μας Ελληνίδες τραγουδίστριες, την οποία τα τελευταία χρόνια- εκτός από τα νυχτερινά κέντρα- απολαμβάνουμε στο θέατρο, αλλά και στην τηλεόραση ως παρουσιάστρια ή κριτή shows. Είναι πάντα ευγενική, γλυκιά και διαθέτει εύστοχο λόγο, χαρακτηριστικά που μας κάνουν να τη θαυμάζουμε ακόμα περισσότερο.

Εκτός από τα ταλέντα αυτά, όμως, η Δέσποινα μάς εντυπωσιάζει συνέχεια με το μακιγιάζ της. Ειδικά φέτος, μέσα από την παρουσία της ως κριτής στο Just the 2 Of Us, η τραγουδίστρια έχει κάνει μερικά από τα πιο κομψά και όμορφα make up looks. Θελήσαμε, λοιπόν, να μάθουμε τα πάντα, όλα τα μυστικά του μακιγιάζ της, και έτσι επικοινωνήσαμε με την προσωπική της make up artist, Βάσω Νακοπούλου, η οποία απάντησε πολύ ευγενικά σε όλες τις ερωτήσεις μας.

https://www.instagram.com/p/CIJe9RMH3hl

«Στο χθεσινό look της Δέσποινας, στο J2US, κυριάρχησε το eyeliner. Αυτήν τη φορά ήταν λίγο πιο τραβηγμένο, με αποτέλεσμα να βγει ένα πιο sexy αποτέλεσμα», λέει η Βάσω Νακοπούλου. Και συνεχίζει: «Σε μια σταρένια επιδερμίδα με ζεστούς υποτόνους, όπως της Δέσποινας Βανδή, δε θα ταίριαζε τίποτα λιγότερο από ένα μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις, δηλαδή σε καφέ, χρυσό, χάλκινο και ροδακινί. Γενικά, στη Δέσποινα βάζω λαμπερή βάση, κάτι που την κάνει να ακτινοβολεί από μακριά. Χρησιμοποιούμε ελαφρύ make up μόνο και μόνο για να έχουμε ομοιόμορφο χρώμα, ενώ βάζουμε και λάμψεις στα σημεία που θέλει να αναδείξει, όπως στα ζυγωματικά, στους ώμους και στις κλείδες. Χρησιμοποιούμε ρουζ σε παλ αποχρώσεις, όπως το ροδακινί, και nude κραγιόν σε ζεστές αποχρώσεις του ροζ και του πορτοκαλί».

https://www.instagram.com/p/CI6MF8tHCmy

Η Βάσω, ωστόσο, δεν μας αποκάλυψε μόνο τα μυστικά για το signature μακιγιάζ της Δέσποινας Βανδή. Ως expert, μας έδωσε και δύο απίστευτα tips για το πώς να κάνουμε την τέλεια γραμμή eyeliner, ακόμα και εμείς (ναι, βάζω και τον εαυτό μου μέσα), που δεν έχουμε τόσο σταθερό χέρι!

https://www.instagram.com/p/CItdjdhHyQm

«Για όσα κορίτσια δεν έχουν πολύ σταθερό χέρι, προτείνω να ακουμπούν τον αγκώνα τους σε μια σταθερή επιφάνεια την ώρα που βάζουν eyeliner και τον καρπό τους στο μάγουλο, για ακόμη μεγαλύτερη σταθερότητα. Ένας άλλος τρόπος είναι να χρησιμοποιούν έναν χάρακα. Να βάζουν, δηλαδή, μια χάρτινη κάρτα στην ευθεία των κάτω βλεφαρίδων σαν να συνεχιζόταν το μάτι προς τα έξω. Με αυτόν τον τρόπο η γραμμή θα βγει πολύ σωστή», εξηγεί η Βάσω Νακοπούλου. Κι εγώ, αυτό το απόγευμα Παρασκευής, ετοιμάζομαι να εφαρμόσω αυτά τα tips γιατί- ναι!- θέλω φέτος τα Χριστούγεννα να έχω το τέλειο cat-eye look!

Διάβασε ακόμα: Body glow! 11+1 προϊόντα λάμψης για το σώμα γιατί έρχονται Χριστούγεννα