10 λαμπερά nail art για να αποχαιρετίσεις αυτή τη χρονιά με φως και αισιοδοξία

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
10 λαμπερά nail art για να αποχαιρετίσεις αυτή τη χρονιά με φως και αισιοδοξία

Νύχια για το τελευταίο αντίο στο 2020

Δεν το πιστεύουμε αλλά φτάσαμε να είμαστε μία ανάσα από το μεγάλο αντίο, από το αντίο στο 2020 που δεν έχουμε λόγια για να το περιγράψουμε. Ήταν μία χρονιά που μας έφερε λύπη αλλά μας δίδαξε πολλά. Δεν θέλουμε να γκρινιάξουμε όμως άλλο, ό, τι έγινε έγινε. Θέλουμε απλά να κουνήσουμε το χέρι μας (με μαντήλι ή χωρίς) αποχαιρετώντας αυτή τη χρονιά και μιας που το έφερε η κουβέντα, ας μιλήσουμε λίγο και για το μανικιούρ της αποψινής βραδιάς.

Οι πιθανότητες να το έχεις ήδη κάνει είναι μεγάλες καθώς τα λατρεμένα μας nail bars ήταν ασφυκτικά γεμάτα τις τελευταίες ημέρες. Ίσως όμως να είσαι από εκείνες τις λίγες που το άφησαν για την τελευταία στιγμή. Μπορεί πάλι να είσαι από τα κορίτσια που δεν δίνουν σημασία στο μανικιούρ. Σε όποια ομάδα και αν ανήκεις έλα να κατεβάσουμε λίγο ρυθμούς και να χαλαρώσουμε. Έλα, κάθισε στον καναπέ και φτιάξε ένα τσάι, οι προετοιμασίες μπορούν να περιμένουν 10 λεπτά.

Εμείς θα σου κρατήσουμε την καθημερινή μας παρέα με το daily nailspiration που είναι γεμάτο λαμπερά σχέδια τα οποία θα μπορούσες να κάνεις και μόνη σου. Glitter, ιριδίζοντα στοιχεία, μαύρα και κόκκινα βερνίκια βρίσκονται μαζεμένα στην παρακάτω gallery και περιμένουν να σε χαλαρώσουν και –γιατί όχι- να σε γεμίσουν έμπνευση για να κάνεις τα νύχια σου.

Απόλαυσέ τα και αποχαιρέτισε το 2020 με αισιοδοξία για ένα όμορφο, ήρεμο 2021 με υγεία! Καλή χρονιά να έχουμε όλες girls!

Διάβασε ακόμα: 21 nail art με ευχές για ένα χαρούμενο και λαμπερό 2021