Τα 8 tips για όμορφα & υγιή μαλλιά, σύμφωνα με τον hairstylist της Meghan Markle

Μαρία Ροδίτη
Τα 8 tips για όμορφα & υγιή μαλλιά, σύμφωνα με τον hairstylist της Meghan Markle

Τι κάνει η πρώην Δούκισσα του Sussex και έχει τόσο όμορφα μαλλιά άραγε;

«Είναι τεράστιο προνόμιο και μεγάλη χαρά να δουλεύω με τον Δούκα και τη Δούκισσα του Sussex τα τελευταία δύο χρόνια. Έχω διασκεδάσει το κάθε λεπτό που συνεργάστηκα με αυτό το φανταστικό ζευγάρι, που όχι μόνο υπερασπίζεται τις μικρές επιχειρήσεις, αλλά μου έχει μάθει πολλά για τη διαφορετικότητα, την ισότητα και τη σημασία της καλής ψυχικής υγείας», είχε γράψει ο hairstylist, George Northwood, σε post του στο Instagram στις 31 Μαρτίου αποκαλύπτοντας πως αυτός κρύβεται πίσω από το iconic γαμήλιο σινιόν της Meghan Markle.

https://www.instagram.com/p/B-Z8Q6GHLdh

Και η αλήθεια είναι πως όλες οι γυναίκες που αγαπάμε και σεβόμαστε την εικόνα και τον εαυτό μας είχαμε την περιέργεια να μάθουμε ποιος είναι ο άνθρωπος πίσω από τα effortlessly chic χτενίσματα της Δούκισσας του Sussex. Πόσες φορές, άλλωστε, δεν είχαμε θαυμάσει τα υπέροχα κυματιστά μαλλιά της Meghan, τους ατημέλητους κότσους και τα ίσια μαλλιά που είχαν γύρισμα προς τα μέσα στις άκρες και θέλαμε κι εμείς να τα πετύχουμε, αλλά δεν ξέραμε τον τρόπο;!

Για καλή μας τύχη, όμως, ο ταλαντούχος George Northwood δεν κράτησε τίποτα για τον εαυτό του. Αποφάσισε πρόσφατα να μοιραστεί όλα τα hair tips & tricks του- οκτώ στον αριθμό- και να μας βοηθήσει να πάρουμε λίγη από την αστερόσκονη της Meghan Markle. Έστω υιοθετώντας και ένα χτένισμά της.

Για να μη λέμε πολλά, όμως… Στην παρακάτω gallery έχω συγκεντρώσει για εσένα τα μυστικά του hairstylist της Meghan για άψογα και δυνατά μαλλιά. Θα σε εκπλήξει πραγματικά το γεγονός πως δεν κάνει κάτι ιδιαίτερο ή δύσκολο για να χαρίζει όγκο, απαλότητα και δύναμη στα μαλλιά. Κάνει μικρές κινήσεις, που- αλήθεια- όλες μπορούμε να κάνουμε. Ακόμα κι εκείνα τα κορίτσια που δεν «πιάνει» καθόλου το χέρι τους!

Διάβασε ακόμα: Ο Γιάννης Σίσκος μάς είπε πώς θα πετύχουμε τα 5 πιο glam hairstyles της Ηλιάνας Παπαγεωργίου