5 μυστικά για αψεγάδιαστο μακιγιάζ, σύμφωνα με τον make up artist της JLo

Μαρία Ροδίτη
5 μυστικά για αψεγάδιαστο μακιγιάζ, σύμφωνα με τον make up artist της JLo

Είναι πανεύκολα tricks, που πραγματικά θα αλλάξουν όλη την όψη του προσώπου σου!

Η Jennifer Lopez είναι το απόλυτο beauty icon και αυτό το έχουμε αναλύσει ουκ ολίγες φορές. Είναι απλά, φυσικά όμορφη, έχει τέλεια επιδερμίδα και σε κάθε επίσημη εμφάνισή της μας αφήνει άφωνες με την εικόνα της. Πραγματικά, δεν ξέρουμε τι να πρωτοθυμηθούμε!

Από την εμφάνισή της στο Super Bowl, στα American Music Awards 2020, στις Χρυσές Σφαίρες, το Met Gala και τα βραβεία Oscar όλα τα προηγούμενα χρόνια- προ πανδημίας του κορονοϊού-, η Λατίνα star μάς έχει εκπλήξει με τα beauty looks της. Και δη με το μακιγιάζ της.

Το make up της είναι πάντα εντυπωσιακό, άλλοτε πιο έντονο, άλλοτε πιο διακριτικό, αλλά σε όλες τις περιπτώσεις εκλεπτυσμένο. Βέβαια, δεν είναι τυχαίο αυτό το αποτέλεσμα μιας και πίσω από το μακιγιάζ της JLo κρύβεται ο ταλαντούχος make up artist, Scott Barnes.

https://www.instagram.com/p/B7CGOklAEQ-

Και – ευτυχώς για εμάς- το 2021 μπορούμε να εξελίξουμε το ταλέντο μας στο μακιγιάζ μιας και ο Scott αποκάλυψε πολύ πρόσφατα τα μυστικά που θα χαρίσουν σε κάθε γυναίκα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα. Ναι, είναι tricks που χρησιμοποιεί πάντα στο make up τής Jennifer Lopez και ξέρω πως θέλεις να τα μάθεις οπωσδήποτε κι εσύ. Ανακάλυψέ τα, λοιπόν, στην παρακάτω gallery και ξεκίνα να τα εφαρμόζεις σιγά-σιγά. Έχεις και χρόνο στο σπίτι, αλλά και αμέτρητα zoom call με φίλες και συναδέλφους... να έχουν ήδη καταχωρηθεί στο ημερολόγιό σου.

Διάβασε ακόμα: Κάνε ένα διάλειμμα και δες 12 beauty φωτογραφίες-έργα τέχνης