10 κουρέματα και χτενίσματα που ταιριάζουν σε κάθε σχήμα προσώπου

Μαρία Ροδίτη
10 κουρέματα και χτενίσματα που ταιριάζουν σε κάθε σχήμα προσώπου

Όλα έχουν ένα κοινό μυστικό.

Ναι, το γνωρίζουμε! Τα κομμωτήρια είναι κλειστά και δεν έχουμε ιδέα πότε θα ανοίξουν, όμως αυτό δεν μας απαγορεύει να ονειρευόμαστε και να λαχταράμε μια ανανέωση στην εικόνα μας. Πού θα πάει! Θα έρθει η στιγμή που θα κλείσουμε το ραντεβού με τον κομμωτή μας.

Μέχρι τότε, μπορούμε να χαζεύουμε, να ψάχνουμε και να παίρνουμε ιδέες για hairstyles, που θα μπορούσαμε να κάνουμε και να ανανεωθούμε εξωτερικά και εσωτερικά. Γι’ αυτό κι εμείς σήμερα αποφασίσαμε να σου δώσουμε όλο το #hairspiration που χρειάζεσαι, ώστε να ξέρεις πώς θα φρεσκάρεις την εμφάνισή σου όταν έρθει η ώρα.

Ναι, βρήκαμε και συγκεντρώσαμε στην παρακάτω gallery 10 χτενίσματα και κουρέματα που ταιριάζουν σε κάθε σχήμα προσώπου και όλα έχουν το κοινό ότι βασίζονται στο layering, δηλαδή στο φιλάρισμα. Ίσως να μην το γνωρίζεις, αλλά το φιλάρισμα δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι έχεις πλούσια και πολλά μαλλιά, ενώ -αναλόγως το πού έχει γίνει (φράντζα, αφέλειες, μήκος)- δημιουργεί μια ισορροπία σε όλο το πρόσωπο.

Συνεπώς, είτε έχεις οβάλ, στρογγυλό, τετράγωνο ή πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς, μπορείς να δοκιμάσεις ένα από τα φιλαριστά hairstyles των Hollywood stars που βρήκαμε για εσένα και πραγματικά να εντυπωσιάσεις. Για δες…

Διάβασε ακόμα: 10 υπέροχα προϊόντα ομορφιάς που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις το 2021

DPG Network