Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τόλμησε ένα άκρως ανατρεπτικό nail art

Μαρία Ροδίτη
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τόλμησε ένα άκρως ανατρεπτικό nail art

Δεν είναι η πρώτη φορά που το βλέπουμε…

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φαίνεται πως αποφάσισε να μας εντυπωσιάζει με τα μανικιούρ της το 2021. Και το λέμε αυτό, διότι έκανε «ποδαρικό» στη νέα χρονιά δείχνοντάς μας μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα cow print nail art.

Τώρα, λοιπόν, άλλαξε μανικιούρ, θέλησε να ανανεωθεί (μιας που άνοιξαν και πάλι τα nail bars) και να κάνει κάτι άκρως ανατρεπτικό. Κάτι που μας θύμισε λίγο το τραγούδι «Millionaire» του συντρόφου της, Snik, αλλά… μας έφερε στον νου και την Jennifer Lopez. Σε μπερδέψαμε λίγο, έτσι δεν είναι;

Θα σου τα εξηγήσουμε όλα. Η παρουσιάστρια του “Pop up” μάς έδειξε πριν λίγες μέρες το νέο της μανικιούρ, το οποίο είχε κάνει πρώτη το 2018 η Jennifer Lopez. Να δες…

https://www.instagram.com/p/BjCurm7BvRx

Πρόκειται για νύχια, τα οποία αποτυπώνουν χαρτονομίσματα από δολάρια και ομολογούμε πως είναι μια ανατρεπτική επιλογή. Είναι ένα περίεργο, eye-catching και όχι τόσο συνηθισμένο σχέδιο… Τουλάχιστον αυτό στα νύχια της Jennifer Lopez. Το αποτέλεσμα στα νύχια της Ηλιάνας είναι σαφώς πιο elegant και θα πειστείς μόλις το δεις στην παρακάτω gallery.

Πάντως, αν επιλέξεις να το κάνεις θέλει προσοχή. Πρέπει να εμπιστευτείς μία έμπειρη μανικιουρίστ για να σου αποτυπώσει σωστά και με ακρίβεια αυτό το nail art, γιατί δεν το λες και εύκολο. Αν γίνει με επιτυχία, όμως, μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά στην εμφάνισή σου.

Διάβασε ακόμα: Έχουμε καταλάβει ποιο είναι το αγαπημένο προϊόν μακιγιάζ της Ιωάννας Μαλέσκου