Mega-guide: 30 κρέμες σώματος που μυρίζουν θεϊκά

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Mega-guide: 30 κρέμες σώματος που μυρίζουν θεϊκά

Είναι οι πιο ενυδατικές και οι πιο ευωδιαστές που θα βρεις

Η ενυδάτωση της επιδερμίδας είναι ένα «μάθημα» που το ξέρεις σχεδόν απ᾽έξω. Γνωρίζεις ότι είναι το πιο σημαντικό πράγμα για την υγεία και την καλή της εμφάνιση και δεν περνά μία μέρα που να μην περιποιηθείς την επιδερμίδα… του προσώπου σου. Για κάποιον ανεξήγητο λόγο, όταν μιλάμε για περιποίηση και ενυδάτωση επιδερμίδας, το μόνο που σκέφτονται οι περισσότερες γυναίκες είναι το πρόσωπο. Το σώμα μας όμως είναι ΟΛΟΚΛΗΡΟ καλυμμένο από δέρμα. Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο που έχουμε άλλωστε. Δεν είναι παράλογο να περιποιούμαστε εντατικά μόνο ένα μικρό μέρος του;

Ολόκληρο το σώμα μας χρειάζεται φροντίδα και ενυδάτωση, από την κορυφή του κεφαλιού μας ως και τα πέλματά μας. Όχι, ξεκάθαρα δεν απαιτεί κάθε εκατοστό της επιδερμίδας μας μία ρουτίνα με καθαρισμό, λοσιόν, ορό, κρέμα, λάδι, αμπούλες και όλα τα λοιπά που κάνουμε για το πρόσωπό μας. Ο καθαρισμός και η ενυδάτωση όμως είναι πραγματικά απαραίτητα και, δυστυχώς, οι περισσότερες κάνουν το ένα από τα δύο. Ενώ δεν παραλείπουν κανένα ντους ή μπάνιο, παραλείπουν παραπάνω από τις μισές φορές την ενυδάτωση και αυτό δεν είναι καθόλου καλό.

Ούτε βέβαια είναι τρομακτικά κακό. Το σώμα μας συνηθίσει και προσαρμόζεται στις συνθήκες που του παρέχουμε εμείς και το περιβάλλον. Όμως δεν είναι στα καλύτερά του με αυτό τον τρόπο. Δεν λάμπει, δεν είναι βελούδινο, δεν είναι όπως θα μπορούσε να είναι αν παίρναμε λίγα λεπτά παραπάνω μέσα στην ημέρα μας για να του χαρίσουμε ενυδάτωση και φροντίδα. Αυτό λοιπόν ελπίζουμε να κάνουμε σήμερα για όλες. Ξέροντας ότι η διαδικασία της ενυδάτωσης του σώματος είναι χρονοβόρα και –ας το παραδεχτούμε- βαρετή, αποφασίσαμε να βρούμε κρέμες που σίγουρα θα δελεάσουν ακόμα και τις πιο «τεμπέλες» της ενυδάτωσης.

Στην παρακάτω mega gallery της Τρίτης λοιπόν, θα βρεις 30 σούπερ ενυδατικές και θρεπτικές κρέμες σώματος που μυρίζουν θεϊκά. Οι μυρωδιές τους είναι μεθυστικές και εθιστικές και θα σε κάνουν να ανυπομονείς να έρθει η ώρα που θα απολαύσεις τις μεταξένιες τους υφές επάνω στο δέρμα σου και θα τυλιχτείς στα αρώματά τους. Για ρίξε μία ματιά παρακάτω και ξεκίνα να δίνεις στο μεγαλύτερο όργανο του σώματός σου αυτό που έχει ανάγκη… αγάπη!

Διάβασε ακόμα: Mega-Guide: 30 σαμπουάν πραγματικά για κάθε ανάγκη